«Κάτι Ψήνεται»: Γνωρίστε τους παίκτες της εβδομάδας (trailer+photo)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας, βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού που ετοιμάζουν. Οι καλεσμένοι βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη κι εκείνος που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας κερδίζει 2.000 ευρώ.
Οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων
Δευτέρα 8 Απριλίου – Κώστας, 20 ετών: Ο Κώστας  είναι στο 3ο έτος των σπουδών του στο ΕΜΠ όπου σπουδάζει χημικός μηχανικός. Το όνειρο του είναι να ακολουθήσει επαγγελματικά το αντικείμενο σπουδών του και παράλληλα να πάει και σε μια σχολή μαγειρικής. Κατάγεται από τη Καλαμάτα και έχει άλλα 3 αδέλφια. Με τα δύο από αυτά μένουν μαζί στην Αθήνα. Είναι τελειομανής, ειλικρινής και υπομονετικός  αλλά μπορεί να γίνει και νευρικός. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική στο Γυμνάσιο  κατεβάζοντας συνταγές από το Διαδίκτυο. Το πρώτο πιάτο που ετοίμασε ήταν σουφλέ και είχε μεγάλη επιτυχία. Θεωρεί ότι μαγειρεύει τέλεια, κάτι που το επιβεβαιώνουν και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του. Οι σπεσιαλιτέ του είναι οι τάρτες, τα σουφλέ, τα τυροπιτάκια και οι φακές. Δεν του αρέσει η γκουρμέ κουζίνα. Δίνει μεγάλη σημασία στη εμφάνιση του φαγητού και θέλει μεγάλες ποσότητες στο πιάτο. Εάν κερδίσει το έπαθλο θα πάρει ένα εισιτήριο διαρκείας για τον Ολυμπιακό.

Τρίτη 9 Απριλίου – Γιώργος, 42 ετών: Ο Γιώργος μένει με τη σύντροφο του Μαρία στα Άνω Λιόσια. Ο Γιώργος είναι προγραμματιστής υπολογιστών. Αγαπά τη δουλειά γιατί είναι πολύ δημιουργική, δεν τον αφήνει να βαρεθεί και τον βοηθά συνέχεια να εξελίσσεται. Τον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει βόλτες με την σύντροφό του και τα σκυλιά τους. Είναι πολύ κοινωνικός, τελειομανής και δραστήριος. Απεχθάνεται τα αρνητικά άτομα και γίνεται έξαλλος με όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και τους ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Η σχέση του με την μαγειρική ξεκίνησε δειλά-δειλά όταν έμεινε μόνος του. Του αρέσουν οι παραδοσιακές γεύσεις αλλά  δοκιμάζει τα πάντα. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ταξίδι με το κopiτσι του.

Τετάρτη 10 Απριλίου – Δημήτρης, 41 ετών: Ο Δημήτρης μένει στον Πειραιά. Δουλεύει στο λιμάνι ως εργάτης. Δεν έχει παντρευτεί αλλά έχει μια μακροχρόνια σχέση. Είναι ιδιόρρυθμος, κυκλοθυμικός και λίγο νευρικός. Του αρέσει να κάνει αστεία και να πειράζει τους φίλους του. Στον ελεύθερο χρόνο του πηγαίνει βόλτες, ακούει πολύ μουσική, παίζει ποδόσφαιρο και play station. Η σχέση του με την μαγειρική ξεκίνησε όταν ήταν μικρός, καθώς οι γονείς του δούλευαν και μεγάλωσε με την γιαγιά και τον παππού. Το πρώτο του φαγητό ήταν πατάτες τηγανητές. Αγαπάει την μαγειρική διότι τον χαλαρώνει και τον ηρεμεί. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ένα ταξίδι με την σύντροφο του.

Πέμπτη 11 Απριλίου – Δήμητρα, 21 ετών: Η Δήμητρα μένει στον Βύρωνα. Σπουδάζει γαλλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο και παράλληλά τουριστικά επαγγέλματα σε ιδιωτική σχολή. Ταυτόχρονα εργάζεται ως σερβιτόρα. Είναι ένα αρκετά δραστήριο άτομο με πολύ χιούμορ. Το μεγαλύτερο ελάττωμα της είναι ότι γκρινιάζει χωρίς λόγο. Ασχολείται με την μαγειρική τους τελευταίους επτά μήνες που μένει μονή της. Όταν θέλει να μαγειρέψει τηλεφωνεί στη μαμά της για να την κατατοπίσει, και συνήθως φτιάχνει νόστιμα και εύκολα πιάτα. Η Δήμητρα έχει ως χόμπι το Μ.Μ.Α, ένα μαχητικό άθλημα πλήρους σωματικής επαφής που επιτρέπει όλα τα χτυπήματα και όλες τις λαβές. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Παρασκευή 12 Απριλίου – Λεωνίδας, 43 ετών: Ο Λεωνίδας μένει στην Ηλιούπολη με τα δύο σκυλιά του και τη μία γατούλα του. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός αλλά δεν το εξάσκησε ποτέ. Από μικρός δουλεύει σε χώρους εστίασης ως σερβιτόρος. Αγαπάει πολύ την δουλειά του γιατί του αρέσει η επαφή με τον κόσμο. Είναι πολύ κοινωνικός με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την αστρολογία και το τραγούδι. Άλλωστε, είναι τραγουδιστής σε ένα συγκρότημα με το οποίο εμφανίζεται σε μαγαζιά και διάφορες μουσικές σκηνές. Παράλληλα, κάνει και μαθήματα φωνητικής για να εξελίσσεται. Με την μαγειρική η σχέση του είναι εpωτική, τον χαλαρώνει και τον ηρεμεί. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάρει έπιπλα για το σπίτι του.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: