«Κάτι Ψήνεται»: Γνωρίστε τους παίκτες της εβδομάδας που στρώνουν τραπέζι (trailer+photo)

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00, στον ΑΝΤ1.

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου, σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας, βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού που ετοιμάζουν. Οι καλεσμένοι βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη κι εκείνος που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας κερδίζει 2.000 ευρώ.
Οι οικοδεσπότες των πέντε νέων επεισοδίων
Δευτέρα 1 Απριλίου – Μιχάλης, 22 ετών: Ο Μιχάλης εργάζεται σε μία κρεπερί στο Μενίδι. Μένει με την μητέρα του και τον πατριό του. Λατρεύει την μαγειρική και το όνειρο του είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να σπουδάσει σε μια σχολή. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα αγαπημένα του σκυλάκια. Έχει ένα μικρό μαλτέζ και ένα σαμογιέντ και του αρέσει πολύ να τα περιποιείται. Πάντα όμως θα βρει χρόνο και για τους φίλους του, να πάνε βόλτες για καφέ και για να παίξουν μπιλιάρδο.

Τρίτη 2 Απριλίου – Νίκος, 28 ετών: Ο Νίκος μένει στον Πειραιά με την μητέρα του και την κοπέλα του.  Είναι μαθηματικός και εργάζεται σε δημοτικό σχολείο. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις μεγάλες του αγάπες που είναι οι μηχανές και το γυμναστήριο. Μαγειρεύει σχεδόν καθημερινά. Είναι κοινωνικός, ευχάριστος αλλά και πολύ αντιδραστικός. Στην μαγειρική του αρέσει να πειραματίζεται και δεν ακολουθεί κατά γράμμα τις συνταγές.

Τετάρτη 3 Απριλίου – Γιώργος, 50 ετών: Ο Γιώργος είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Η σχέση του με την μαγειρική είναι πολύ καλή και θα ήθελε να έχει παραπάνω χρόνο για να μαγειρεύει πιο συχνά. Κατάγεται από την Θράκη, και ο,τιδήποτε έχει σχέση με τον τόπο καταγωγής του είναι το μεγάλο του πάθος. Από πολύ μικρός αποφάσισε να ασχοληθεί με την ιστορία και τις παραδόσεις της Θράκης. Εκτός από το σπίτι που ζει με την οικογένεια του, έχει και ένα δεύτερο το οποίο έχει μετατρέψει σε «μουσείο» αφού περιλαμβάνει πολλά παραδοσιακά αντικείμενα από την Θράκη, μεταξύ αυτών και 450 παραδοσιακές στολές. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το σπίτι του «το αρχοντικό της Θράκης». Στο σπίτι αυτό θα φιλοξενήσει και θα ξεναγήσει τους καλεσμένους του.

Πέμπτη 4 Απριλίου – Διονυσία, 25 ετών: Η Διονυσία έχει σπουδάσει μαγειρική σε δημόσιο ΙΕΚ και έχει δουλέψει σε αρκετά εστιατόρια στην Αθήνα αλλά και σε αρκετά νησιά. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται σε γνωστή εταιρία καφέ σαν barista. Το όνειρό της, ωστόσο, είναι να επιστρέψει και πάλι στις κουζίνες. Θέλει να ανοίξει ένα δικό της εστιατόριο και πρότυπο της είναι ο Έκτορας Μποτρίνι.  Τα πιάτα της είναι γκουρμέ στην όψη, αλλά παραδοσιακά στη γεύση. Εάν κερδίσει θα πάει με το φίλο της ταξίδι στη Ταϊλάνδη.

Παρασκευή 5 Απριλίου – Βασιλική, 51 ετών: Η Βασιλική μένει στο Μελίσσι Κορινθίας. Είναι χωρισμένη και έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Είναι μαγείρισσα και από τότε που θυμάται τον εαυτό της μαγειρεύει. Δεν έχει σπουδάσει σε σχολή μαγειρικής αλλά έχει παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια. Είναι δυναμική, δραστήρια και χαρούμενος άνθρωπος. Της αρέσουν οι προκλήσεις και να ξεπερνά τον εαυτό της. Είναι σίγουρη ότι θα κερδίσει το έπαθλο γιατί θα έχει τα νοστιμότερα πιάτα. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει σε μία σχολή μαγειρικής να πάρει το  δίπλωμα της.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: