Κάθε βράδυ η μητέρα τους, τους έκανε την ίδια ερώτηση. Σήμερα η επιχείρησή τους αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε τι τους ρωτούσε!

Μεγαλώσανε μαζί με τα άλλα 6 αδέρφια τους σε μία συνηθισμένη γειτονιά της Βοστόνης…

Όταν τα δύο αδέρφια ήταν στο γuμνάσιο, οι γονείς τους παρολίγο να πεθάνουν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η μητέρα τους τη γλύτωσε μόνο με μερικά σπασμένα κόκκαλα, αλλά ο πατέρας τους έμεινε παράλυτος στο χέρι του. Στους μήνες που ακολούθησαν, το άγχος της φυσικοθεραπείας μετέτρεψε τον πατέρα τους σε έναν οργισμένο άνθρωπο.
«Φώναζε πολύ όταν ήμασταν στο γuμνάσιο. Και η ζωή μας σίγουρα δεν ήταν τέλεια. Συνέβαιναν πολλά άσχημα πράγματα στο σπίτι«, είπε ο John.

Κάθε Βράδυ η Μητέρα τους, τους έκανε την ίδια ερώτηση. Σήμερα η Επιχείρησή τους αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε ΤΙ τους ρωτούσε!

Ένω τα πράγματα στο σπίτι δεν ήταν ιδανικά, η μητέρα τους, Joan, πίστευε πως η ζωή ήταν κάτι που άξιζε τον κόπο. Κάθε βράδυ, την ώρα του δείπνου, η Joan ζητούσε από τα 6 παιδιά της να της πούνε κάτι καλό που τους συνέβη εκείνη την ημέρα. Αυτή η καθημερινή ερώτηση έκανε τη διαφορά για τα δύο αδέρφια και πιο συγκεκριμένα, άλλαξε τα πάντα!

«Όσο απλά κι αν ήταν τα λόγια της μητέρας μας, αλλάζανε τα πάντα στο δωμάτιο. Πριν το καταλάβουμε, όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Η αισιοδοξία ήταν κάτι που η οικογένειά μας είχε πάντα, ακόμα και όταν δεν είχαμε τίποτε άλλο«, γράφουνε τα δύο αδέρφια.

Κάθε Βράδυ η Μητέρα τους, τους έκανε την ίδια ερώτηση. Σήμερα η Επιχείρησή τους αξίζει 100 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε ΤΙ τους ρωτούσε!

Ύστερα από μερικές αποτυχημένες επιχειρηματικές προσπάθειες, αρχίσανε την μικρή επιχείρησή τους με μπλουζάκι πριν από 22 χρόνια, το 1994, με ένα απλό σχέδιο: μία φιγούρα που φορούσε έναν μπερέ και έγραφε «Life is Good«. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά συνέχιζαν να θυμίζουν στον εαυτό τους να γιορτάζουν τα καλά της ημέρας και, όπως ήθελε πάντα η μητέρα τους, ήταν πάντα αισιόδοξοι.

Σήμερα, τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να είναι αισιόδοξοι και αυτή τους την στάση ζωής την μετέτραψαν σε επιτυχία για την εταιρία τους. Τα μπλουζάκια της Life is Good πωλούνται σε πάνω από 4.500 καταστήματα ανά τον κόσμο και αξίζει 100 εκατομμύρια δολάρια!

Με την αισιοδοξία και την ευγνωμοσύνη μπορείς να πας πολύ μακριά!

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: