Κατεβάστε τον Firefox 20 (Video)

Κατεβάστε τον Firefox 20 (Video)

Έτοιμη η έκδοση του 20 για download άμεσα. Ο νέος βελτιώνεται στα σημεία και προσφέρει σημαντικές αλλαγές για την σταθερότητα, την ασφάλεια και την ευκολία των χρηστών. Κατεβάστε τώρα τον Firefox 20.

Σημαντική αλλαγή που θα αναγνωρίσουν όλοι άμεσα στον Firefox 20 είναι ο νέος download manager. Η λειτουργία έχει αλλάξει πλήρως και έχει βελτιωθεί σημαντικά. Πλέον όλα τα εμφανίζονται δεξιά πάνω, δίπλα από την φόρμα αναζήτησης. Το χαρακτηριστικό κουμπί με το βέλος προς τα κάτω δείχνει ακριβώς το σημείο που πρέπει να κάνετε κλικ.

Νέα προσθήκη στον Firefox 20 είναι και η δυνατότητα για Private Browsing χωρίς να χαθεί ό,τι tab υπάρχει ανοιχτό. Ο Firefox θα σώσει τα πάντα, θα ξεκινήσει το Private Browsing session και μόλις ολοκληρώστε με ασφάλεια ό,τι θέλετε ο Firefox 20 θα επαναφέρει τα ανοιχτά από πριν tabs.

Χρήσιμη δυνατότητα και η επιλογή για kill στα plugins που κολλάνε. Πλέον δίνεται η ευκαιρία ο χρήστης να “σκοτώνει” τα plugins που κολλάνε ξεχωριστά ώστε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Firefox 20 χωρίς πρόβλημα.

Ο αναφέρει επίσης ότι έχουν γίνει βελτιώσεις στον χρόνο εκκίνησης και τερματισμού αλλά και στο πόσο γρήγορα φορτώνουν οι σελίδες. Υπάρχουν νέα εργαλεία για developers και καλύτερη υποστήριξη για HTML5. Βελτιωμένη είναι και η έκδοση του Firefox 20 για .

Αν δεν έχετε ήδη αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση απλά κατεβάζετε τον νέο
Fireforx από εδώ.

[ Via ]

Κατεβάστε τον Firefox 20 (Video)

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: