Μαρινάκης: Κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά

Ο θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

Μαρινάκης: Κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΠειραιάΤην υποψηφιότητά του για Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη  ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ .

«Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή νίκης» τονίζει σε δήλωσή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Εμπιστεύομαι το Γιάννη Μώραλη για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την πόλη μας. Ο Πειραιάς πρέπει να βγει νικητής και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ανατροπή» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ενώ ο πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά με την δική του υποψηφιότητα:

«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους  και τα προβλήματα τους.

Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.

Γι αυτό σας προσκαλώ όλες και όλους να βαδίσουμε μαζί ενώνοντας δυνάμεις.

Γιάννης Μώραλης»

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: