Κατερίνη: “Έφυγε” και ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας που έχασε τη ζωή της μετά από αλλεργικό σοκ

Οικογενειακή τραγωδία

Ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας στην Κατερίνη, η οποία “έφυγε” μετά από αλλεργικό σοκ, την τελευταία του πνοή άφησε και ο σύζυγός της.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος Γιάννης Πιτσιάνης έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες πριν τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο της 29χρονης Άννας, αφήνοντας πίσω το μωρό τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του.

Το χρονικό του θανάτου της 29χρονης λεχώνας

Η άτυχη γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Κατερίνης με καισαρική και μετά τον τοκετό της χορηγήθηκε αντιβιΙπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης οτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως κατήγγειλαν οι συγγενείς της.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Η 29χρονη Άννα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Δυστυχώς, τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2019 η γυναίκα εξέπνευσε.

«Είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ, προσπαθώ…», είχε δηλώσει τότε ο σύζυγος της Άννας, Γιάννης Πιτσιάνης, ο οποίος έμελλε να φύγει από τη ζωή ακριβώς ένα χρόνο αργότερα, αφήνοντας πίσω του ένα μωρό ενός έτους.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στην Κατερίνη: Οι γιατροί γνώριζαν για την αλλεργία της 29χρονης λεχώνας

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: