Κατερίνη: Αλλοδαποί δολοφόνησαν 67χρονο για 40 ευρώ

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στην Κατερίνη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν δύο αλλοδαποί δολοφόνησαν έναν 67χρονο άνδρα για 40 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μία 30χρονη Ρωσίδα διέρρηξε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο άτυχος 67χρονος προκειμένου να τον ληστέψει, ωστόσο το θύμα αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα εκείνη να βγάλει μαχαίρι και να τον τραυματίσει.

Τότε μπήκε στο σπίτι και ο Γεωργιανός συνεργός της, που περίμενε απ’ έξω, ο  οποίος πήρε το μαχαίρι από τα χέρια της 30χρονης και άρχισε να μαχαιρώνει τον 67χρονο σε όλο του το σώμα.

Οι δράστες άρπαξαν 40 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα και δύο κινητά. Στη συνέχεια βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος και διέφυγαν με αυτό. Το όχημα βρέθηκε φλεγόμενο λίγη ώρα αργότερα στον περιφερειακό δρόμο της Κατερίνης και στο εσωτερικό του υπήρχε καμένο το δεύτερο κινητό που είχαν κλέψει από το σπίτι. Από τα στοιχεία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί έμαθαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Πήγαν στο σπίτι του και τον βρήκαν δολοφονημένο με μαχαιριές στην κοιλιά και άλλα μέρη του σώματός του.

Λόγω των στοιχείων που άφησαν πίσω τους, η αστυνομία εντόπισε τους δράστες και τους συνέλαβε. Οι δύο δολοφόνοι ομολόγησαν το έγκλημα και υπέδειξαν στους αστυνομικούς που είχαν πετάξει το μαχαίρι και το ένα από τα δύο κινητά.

Μετά την ομολογία τους, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με βαρύτατες κατηγορίες.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: