Κατερίνα Καινούργιου: Το κομψό σύνολο που μας έφτιαξε σήμερα τη διάθεση

Κατερίνα Καινούργιου: Το κομψό σύνολο που μας έφτιαξε σήμερα τη διάθεση

Ακόμη μια υπέροχη εμφάνιση της αγαπητής παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκαταλέγεται στις πιο καλοντυμένες και κομψές γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης. Η όμορφη παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Ευτυχείτε» η οποία φέτος σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, μας δίνει κάθε φορά την ευκαιρία να εμπνευστούμε από εκείνη σε θέματα μόδας και να αντιγράψουμε τα εντυπωσιακά looks που φορά εντός και εκτός του πλατό.

Η ξανθιά παρουσιάστρια διαθέτει αναλογίες μοντέλου με αποτέλεσμα κάθε ρούχο να την αναδεικνύει και να ταιριάζει πάνω της άψογα. Πριν λίγες ώρες, ανήμερα Τσικνοπέμπτης, η Κατερίνα έκανε μια άκρως στυλάτη και εντυπωσιακή εμφάνιση σε τόνους του μωβ.

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα παστέλ φόρεμα σε lavender απόχρωση με έντονο σκίσιμο το οποίο συνδύασε με animal print ψηλοτάκουνες γόβες. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το παστέλ μωβ maxi παλτό της, ιδανικό για ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Τα pastels έχουν την τιμητική τους για ακόμη μια σεζόν αφού προσθέτουν χρώμα, στυλ και αναβαθμίζουν κάθε ντύσιμο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμφάνιση της Katken μας έφτιαξε την ημέρα και μας έβαλε για τα καλά σε Ανοιξιάτικο mood.

 Oδηγός Αγοράς: 15 ανοιξιάτικα tops για να φορέσεις με το αγαπημένο σου jean

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη υπέροχες εμφανίσεις της αγαπημένης μας παρουσιάστριας.

Πηγή φωτογραφιών: @katken85

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: