Κατερίνα Καινούργιου: «Το φετινό καλοκαίρι απελευθερώθηκα…»

Η Κατερίνα Καινούργιου – η οποία τη Δευτέρα θα κάνει πρεμιέρα στο Open – τους τελευταίους μήνες έχει κάθε λόγο να δείχνει χαρούμενη, καθώς η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο πάει από το καλό στο καλύτερο.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα τονίζει ότι η ευτυχία είναι απλή υπόθεση, πως οι ζωές των ανθρώπων δεν αλλάζουν με μαγικά ραβδιά – όπως στα παραμύθια που διάβαζε μικρή – και πως τίποτα καλό δεν έρχεται αν δεν νιώσεις έτοιμος να το καλοδεχθείς. Στα 34 της η παρουσιάστρια βάζει, πλέον, τα πράγματα στις σωστές τους βάσεις.
Κάνοντας χιούμορ, για έναν θυελλώδη έpωτα θα απαρνιόσουν μέχρι και τις τρέσες;
«(γελάει) Δεν φοράω πια τρέσες. Μπορεί να έχω κάποια πρόσθετα tapes λόγω τηλεόρασης. Και θέλω να σου πω ότι το φετινό καλοκαίρι απελευθερώθηκα. Αποχωρίστηκα τελείως και το makeup. Ήμουν όλη τη μέρα με ένα liposan και αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έχω κάνει με τον εαυτό μου τα τελευταία xρόνια. Φαίνεται πως μεγαλώνω και συνειδητοποιώ διαφορετικά κάποια πράγματα.»
Λιγότερο makeup, λιγότερες ανασφάλειες;
«Σε μένα μάλλον ισχύει αυτό πια. Θα βαφτώ και θα ετοιμαστώ προσεχτικά για την εκπομπή, γιατί είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά στη ζωή μου δεν χρειάζομαι πια το makeup.»
Ολόκληρη η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου μαζί με το «Έθνος».

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: