Kate Middleton – Meghan Markle: Το γιορτινό royal look τους μοιάζει πολύ

Μέσα σε αυτό το χρόνο λοιπόν, δεν ήταν λίγες οι φορές που συγκρίναμε τις δύο Δούκισσες, κυρίως στιλιστικά. Αρχικά, οι διαφορές τους ήταν ξεκάθαρες και σε πολλά σημεία παραμένουν. Κρίνοντας όμως, από τα outfits της κοινής τους εμφάνισης στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων μάλλον το royalty ύφος είναι κοινό σημείο τους, ανεξάρτητα από το προσωπικό στιλ που επιλέγει να υποστηρίξει η καθεμία.

AP PhotoFrank Augstein

Οι δύο τους εμφανίστηκαν να περπατούν χαμογελαστές, δίπλα δίπλα και ήταν πραγματικά η χαρά της Βασίλισσας, τουλάχιστον όσον αφορά στην ενδυματολογική τους υπακοή. Η Kate επέλεξε ένα φωτεινό μπορντό outfit ενώ η εγκυμονούσα Meghan μία σκούρα απόχρωση του μπλε. Φυσικά μιλάμε για monochrome outfits, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιστάσεις.

Kate Middleton

AP PhotoFrank Augstein

Η Kate εμφανίστηκε με ένα midi παλτό, σχεδιασμένο από την Catherine Walker, μεσάτο και με κλος φούστα που ήταν κουμπωμένο και είχε βελούδινες λεπτομέρειες σε μία πιο σκούρα απόχρωση. Στο ίδιο χρώμα ήταν το headpiece, ενώ λίγο πιο σκούρα ήταν τα pumps, το clutch και τα γάντια που ολοκλήρωσαν το look.

Meghan Markle

AP Photo/Frank Augstein

H μέλλουσα μαμά Meghan Markle κατάφερε να κρύψει και πάλι την φουσκωμένη της κοιλίτσα με το μπλε σκούρο φόρεμά της, το οποίο συνόδευε με ένα tailored παλτό Victoria Beckham. Εκείνη αποφάσισε να αφήσει ανοιχτό το πανωφόρι της ενώ αντί για pumps, φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες, δερμάτινες μπότες και κράτησε μία επίσης μαύρη tiny bag. Φυσικά ολοκλήρωσε με ένα headpiece ενώ κρατούσε τα δερμάτινα γάντια της στο χέρι.

Κεντρική φωτογραφία: AP PhotoFrank Augstein

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: