Κατασχέθηκε φορτίο με ενάμισι τόνο όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν 6 άτομα για κατοχή και μεταφορά παράνομων αλιευμάτων – Δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να αναγράφουν την προέλευσή τους 

Άλλο ένα φορτίο με περισσότερο από ενάμισι τόνο όστρακα μικρών διαστάσεων και ακατάλληλα για κατανάλωση κατασχέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του μικρού λιμανιού του Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη, την  ώρα που μεταφορτωνόταν από μια βάρκα. 

Το μικρό σκάφος τύπου «μπλάβα» με κυβερνήτη έναν 32χρονο, εντοπίστηκε από τους λιμενικούς να προσεγγίζει στη ράμπα καθέλκυσης σκαφών του μικρού λιμανιού, όπου είχε πλησιάσει το Ι.Χ ενός 41χρονου ο οποίος θα τα φόρτωνε σε αυτό με την βοήθεια άλλων πέντε συνεργών του ηλικίας 43, ,37, 35, 32, και 29 χρόνων. 

Τη στιγμή που είχαν αρχίσει να μεταφέρουν τους 76 σάκους οι οποίοι περιείχαν έναν τόνο και 637 κιλά οστράκων, συνελήφθησαν όλοι καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να αναγράφουν την προέλευσή τους. Το αυτοκίνητο και η βάρκα κατασχέθηκαν, όπως και τα όστρακα που θα καταστραφούν, ενώ οι έξι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κατοχή και μεταφορά παράνομων αλιευμάτων με σκοπό την εμπορία. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: