Κατασκήνωση με κάνναβη και κοκαΐνη στη Μεσσηνία

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 11 κατασκηνωτές ηλικίας 27 ως 55 χρόνων

Το… γλεντούσαν με την άνεσή τους όσοι συμμετείχαν σε μια μη οργανωμένη κατασκήνωση που στήθηκε σε ένα παραθαλάσσιο αλσύλλιο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες που έκανε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών!

Το εκπαιδευμένο τετράποδο συνόδευε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. που συμμετείχαν σε επιχείρηση ελέγχου της κατασκήνωσης και εντόπισε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,80 μέτρου, ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 81,1 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης, ένα τσιγαριλίκι, 13 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 216 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 11 κατασκηνωτές ηλικίας 27 ως 55 χρόνων, οκτώ εκ των οποίων Έλληνες και τρεις αλλοδαποί και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Μπήκε στο πλοίο με κάνναβη στην αποσκευή του

Την στιγμή που επιβιβαζόταν με το αυτοκίνητό του σε πλοίο της γραμμής για να αναχωρήσει από το λιμάνι του Ηρακλείου ένας Έλληνας ταξιδιώτης, υποβλήθηκε σε έλεγχο από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και λιμενικών και η αναχώρησή του αναβλήθηκε… επ’ αόριστον, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στις χειραποσκευές του 126 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: