Καταίφι τυρόπιτα !!!




Υλικά

    Καταϊφι 500 γρ   

    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο   

    Γάλα 1 λίτρο   

    Αυγά 2 -3   

    Φέτα 300 γρ   

    Μαύρο πιπέρι

    Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο   

Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.

Συνταγή chefoulis 

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: