Καρό: Πώς να φορέσεις το πιο κουλ ρετρό print

Διάβασε ακόμη:

Αν και αμιγώς συνδεδεμένο με τα ’90s και την punk και grunge μόδα, οι designers πρόσφεραν μια πιο φρέσκια ματιά στο κλασικό αυτό μοτίβο. Παίζοντας με τα μεγέθη, τις διαφορετικές αποχρώσεις και τους τρόπους χρήσης του (το καρό δεν περιορίζεται μόνο σε ρούχα, αλλά και σε αξεσουάρ), από τα Fall 2019 catwalks καταλάβαμε το εξής: το καρό είναι πολυσχιδές.

Christian Dior Fall/Winter 2019/2020 (ImaxTree)

Δες ακόμη:

Απόδειξη, τα looks των fashionistas στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Καλοντυμένες γυναίκες έχουν αντιληφθεί το γεγονός ότι το καρό δεν έχει μόνο τη ρετρό πλευρά με την οποία το βλέπαμε όλο αυτό τον καιρό. Ο τρόπος με τον οποίον το αντιμετωπίζουν, έχει μια πιο φρέσκια ματιά, άρα και ένα πιο αναβαθμισμένο αποτέλεσμα στα everyday (και όχι μόνο) looks μας.

Τι κάναμε; Βρήκαμε τους πιο fashionable αλλά και εύκολους τρόπους, -ώστε να μπορείς ρεαλιστικά να τους εφαρμόσεις-, για να υιοθετήσεις το καρό φέτος το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα. Πέρα από τις προτάσεις μας για το πώς να το φορέσεις, σου προτείνουμε και items τα οποία μπορείς να αγοράσεις εδώ και τώρα και να βάλεις το φανταστικό αυτό print στη ζωή σου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). 

Καρό παντελόνι

ΙmaxTree

Ένα ψηλόμεσο καρό παντελόνι, ιδανικά εμπνευσμένο από τα παντελόνια που φορούσαν το ’40, έχει  εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά και πολλά «πρόσωπα». Ένα τέτοιο ρούχο μπορεί να φορεθεί πρωί-βράδυ με το κατάλληλο styling. Αγαπημένος μας συνδυασμός είναι με ένα πλεκτό φουτεράκι και μποτάκια ορειβασίας (άλλη μια τάση για το φθινόπωρο).

Ψηλόμεσο παντελόνι, REMAIN Birger Christensen

Κοστούμι

ImaxTree

Ένα κοστούμι είναι ο προφανής τρόπος να φορέσεις το καρό. Αυτό που σου προτείνουμε όμως που διαφοροποιείται από τον τρόπο που μπορείς να φορούσες το καρό κοστούμι, είναι στη γραμμή. Επιλέγοντας ένα oversized κοστούμι ή ένα κρουαζέ σακάκι, ακόμα και να είναι σε κλασικές γκρι-μαύρες αποχρώσεις, τότε θα του δώσεις twist και ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Οι σιλουέτες είναι το παν.

Καρό σακάκι με τσέπες, attrativo

Total καρό

ImaxTree

Ένας από τους λόγους που αγαπάμε το καρό είναι γιατί μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά καρό μοτίβα. Δηλαδή, αν μιξάρεις διαφορετικά καρό μοτίβα μαζί, που η χρωματική τους παλέτα όμως έχει μια αρμονία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Φυσικά, μπορείς να παίξεις και πιο safe, επιλέγοντας ένα total καρό σύνολο στο ίδιο καρό μοτίβο. Μια φούστα και ένα σακάκι για παράδειγμα, ή ένα bomber και μία παντελόνα κτλ.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: