Καρδίτσα: Έριχναν μπαλωθιές με… Καλάσνικοφ!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο πιστολέρο ηλικίας 28 και 42 χρόνων και κατέσχεσαν το όπλο μαζί με 765 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος

Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Ασφάλειας έχει μπει η δραστηριότητα δύο Ελλήνων που ήρθαν στο κέφι το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, καθώς το όπλο που χρησιμοποιούσαν ήταν… Καλάσνικοφ!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο πιστολέρο ηλικίας 28 και 42 χρόνων και κατέσχεσαν το όπλο μαζί με 765 φυσίγγια ίδιου διαμετρήματος. Το Καλάσνικοφ εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε σοβαρότερα εγκλήματα, ενώ οι δράστες προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που τους απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς.

*** Με τη βαλίτσα του γεμάτη… σφαίρες προσπάθησε να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο στον Κρατικό Αερολιμένα «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ένας νεαρός Γάλλος που εντοπίστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς! Κατά τον έλεγχο της χειραποσκευής που κρατούσε ο 24χρονος αλλοδαπός, βρέθηκαν μέσα 32 φυσίγγια τα οποία κατασχέθηκαν ενώ ο ίδιος συνελήφθη και πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Οπλισμένος σαν… αστακός ήταν ένας 24χρονος Έλληνας του οποίου το Ι.Χ. αυτοκίνητο σταμάτησαν για έλεγχο στη Δεσκάτη Γρεβενών οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης. Στο όχημα βρέθηκαν δύο μαχαίρια και δύο ρόπαλα τα οποία κατασχέθηκαν και ο νεαρός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: