Καράογλου: Μας ενδιαφέρει να σωθούν ανθρώπινες ζωές, όχι το πολιτικό κόστος

Από τα 3.209 κρούσματα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ (18.11) σε όλη την Ελλάδα τα 905 καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν ήταν ένας απλός κώδωνας, αλλά… καμπάνα κινδύνου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ούτε να αποπροσανατολιζόμαστε» είπε υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 102 fm της ΕΡΤ3.

Αναφορικά με τις συνεχείς προσπάθειες της Πολιτείας να αποσυμπιέσει και να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα, ο υφυπουργός επισήμανε πως η Κυβέρνηση δεν διεκδικεί το αλάθητο.

«Μας ενδιαφέρει να σωθούν ανθρώπινες ζωές, όχι το πολιτικό κόστος. Έχουμε αποδείξει ως κυβέρνηση πως δεν είμαστε δογματικοί. Ακούμε την κοινωνία συνεχώς, διαβουλευόμαστε με τους φορείς της και κάνουμε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Αυτό που προέχει είναι να δώσουμε τη μάχη συντεταγμένα, με ψυχραιμία και να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών», υπογράμμισε.

Παράλληλα χαρακτήρισε θετική ένδειξη την πληροφόρηση που είχε από τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, ότι το ιικό φορτίο που καταγράφεται στα λύματα της Θεσσαλονίκης σταθεροποιείται και υποχωρεί σταδιακά.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: