Καραμανλής σε Παυλόπουλο: «Πολύπλευρη η προσφορά σας στον τόπο ειδικά σε εθνικά κρίσιμες περιστάσεις»


Την πολύπλευρη προσφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στον τόπο και ειδικά σε εθνικά κρίσιμες περιστάσεις, εξήρε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην ομιλία που έκανε στην πανηγυρική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ), στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί η βράβευση του κ. Παυλόπουλου με το Χρυσό Μετάλλιο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από τον πρόεδρο της Βασίλη Πάππα και μόλις ανέβηκε στο βήμα ο κ. Καραμανλής συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σημείωσε: «Η βράβευση σας ανταποκρίνεται στην αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς σας στον τόπο, ειδικά σε εθνικά κρίσιμες περιστάσεις».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η πανηγυρική εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και τόσο ο κ. Παυλόπουλος όσο και ο κ. Καραμανλής, ο οποίος είναι πάνω από 30 χρόνια μέλος της ΕΜΣ και προσήλθε μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο, χειροκροτήθηκαν θερμά από το πλήθος.

Κατά την έξοδό τους αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τους χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί.

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: