Καραγκούνης: Θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα του κόμματος

Καραγκούνης: Θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα του κόμματος

Καραγκούνης: Θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα του κόμματος Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα πότε θα ανοίξει η συζήτηση στο κόμμα σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ηδη έχει ξεκινήσει με την Εκτελεστική Γραμματεία. Ομως θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα του κόμματος, όλα μα όλα. Κι εκεί, όχι μόνο τα στελέχη, αλλά κυρίως οι βουλευτές θα τοποθετηθούν και θα κάνουμε την αποτίμηση του αποτελέσματος. Αυτό είναι σαφέστατο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγκούνης.

Και πρόσθεσε: Δεν ξέρω αν την Πέμπτη θα υπάρχει συζήτηση ή δεν θα υπάρχει, αυτό θα το πει ο πρόεδρος. Ομως, θα υπάρξει σαφέστατα συζήτηση μέσα στα όργανα και κυρίως στην κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτό θα γίνει 1000%. Τώρα αν θα είναι την Πέμπτη ή κάποια επόμενη ημέρα δεν το ξέρω ούτε μπορώ να σας το επιβεβαιώσω, αλλά αυτό θα γίνει 1000%.

Στο ερώτημα σχετικά με τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στον χώρο της κεντροδεξιάς ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε: Νομίζω ότι μετά από ένα εκλογικό αποτέλεσμα είναι λογικό να υπάρχουν ζυμώσεις, συζητήσεις, κριτική, είναι λογικό να γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις, όπως κάνει και ο πρόεδρος της ΝΔ συζητήσεις με όλους τους βουλευτές. Νομίζω ότι οι ίδιες συζητήσεις γίνονται από παντού. Αυτό είναι καλό, είναι υγεία, αυτό είναι η δημοκρατία.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: