Κάποτε στο Μεξικό: Ο Jason Wu μας ταξιδεύει στην Tulum μέσα από τη συλλογή του S/S 2021

Κάποτε στο Μεξικό: Ο Jason Wu μας ταξιδεύει στην Tulum μέσα από τη συλλογή του S/S 2021

Αν ο σκοπός της μόδας στην εποχή του COVID-19 είναι να μας βοηθήσει να αποδράσουμε (έστω και νοητά), τότε ο designer τον πέτυχε!

«Ο Jason Wu έχει ανάγκη από διακοπές»… και δεν είναι ο μόνος. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος που θα περιέγραφε πλήρως τη συλλογή του σχεδιαστή για τη σεζόν S/S 2021. Στα Spring Studios της Νέας Υόρκης, ο διάσημος fashion designer με καταγωγή από την Ταιβάν και τον Καναδά, δημιούργησε ένα σκηνικό που προσομοίαζε στις παραλίες του Μεξικού. Ολόκληρη η σειρά του για το επόμενο καλοκαίρι –η οποία είναι και η πιο προσιτή οικονομικά από όσες έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο Wu- είναι εμπνευσμένη από ένα ταξίδι στην Tulum, έναν προορισμό που ο Jason αποκαλεί «το σπίτι μακριά από το σπίτι μου».

Καφτάνια, ανοιχτόχρωμα ταγιέρ με πρωταγωνιστή τη βερμούδα και τα tube tops, μακραμέ φορέματα και floral resort wear, δεν θυμίζουν σε πολλά το χαρακτηριστικό νεοϋρκέζικο ύφος του σχεδιαστή, ολοκληρώνουν όμως ιδανικά το «όνειρο της απόδρασης από αυτόν τον δύσκολο χρόνο» και ντύνουν την ανάγκη του δια διακοπές (την ανάγκη όλων μας θα έλεγα) από την Covid-19 πραγματικότητα.
Σε μία ιστορική περίοδο για τη μόδα με πρωτοφανείς συνθήκες παρουσίασης, αλλά και διανομής, των νέων συλλογών, ο Jason Wu ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πιστεύει πως το καλοκαίρι του 2021 όλοι θα ταξιδεύουμε και πάλι. Χωρίς μάσκες, φορώντας royal blue, κοραλλί και κίτρινα φορέματα. «Παίζοντας» με print to print σύνολα και συνδυάζοντας άνετες, cropped παντελόνες πάνω από τα μαγιό μας, θα μπαίνουμε σε αεροπλάνα –όχι με προορισμό απαραίτητα το Μεξικό- και θα πηγαίνουμε σε μέρη που θα γαληνεύουν το πνεύμα και το σώμα μας.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με πιο αισιόδοξο τρόπο, θα το δεις και διεξοδικά βλέποντας τα looks που ξεχωρίσαμε στην παρακάτω gallery, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να νιώσουμε λιγότερο «εικονικά» την επαφή μας με τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Γιατί τι είναι η μόδα; Το ταξίδι είναι (και όχι απαραίτητα και ο προορισμός).
 Πρέπει να δεις τις 10 πιο στυλάτες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας εικοσαετίας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: