Κανίβαλος μεθούσε άντρες, τους έσφαζε και τους… έτρωγε

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η σύλληψη ενός άντρα με την κατηγορία του κανιβαλισμού. Ο άντρας, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη και κατηγορείται ότι πλησίαζε άντρες, τους μεθούσε και στην συνέχεια τους έτρωγε.

Η αποκάλυψη της φρικιαστικής του δράσης έγινε όταν η αστυνομία εντόπισε σε σακούλες σε μια λίμνη και ένα ποτάμι κοντά στην πόλη του Αρκανγκέλσκ, ανθρώπινα οστά ανάμεσα σε υπολείμματα ζώων.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι ο 51χρονος κανίβαλος έφαγε τρεις άνδρες, τους οποίους πλησίαζε δήθεν φιλικά και φρόντιζε να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με το BBC, όταν τα θύματά του μεθούσαν «επαρκώς», ο άνδρας πιστεύεται ότι τα μαχαίρωνε θανάσιμα και τα έκοβε σε κομμάτια.

Στη συνέχεια έτρωγε τους άντρες και ό,τι έμενε τα έβαζε σε σακούλες και τα έκρυβε στη λίμνη και το ποτάμι.

Ο άνδρας είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα ενός εκ των θυμάτων. Όταν οι γονείς του νεκρού αντιλήφθηκαν την απουσία του γιου τους, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι «φύλαγε» τον χώρο κατά παράκληση του εξαφανισμένου.

Οι Αρχές θεωρούν πως ο φερόμενος δράστης προχώρησε στις δολοφονίες νηφάλιος, το 2016 – 2017. Η Ρωσική Επιτροπή Ερευνών έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη σύλληψή του.

Η αναγνώριση των θυμάτων καθυστέρησε καθώς δύο από τους τρεις νεκρούς δεν είχαν συγγενείς (που να εντοπίστηκαν από τις Αρχές) ενώ ο τρίτος εκτιμάται πως είχε μετακομίσει από άλλη πόλη αναζητώντας δουλειά, όταν έπεσε πάνω στον 51χρονο.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: