Κάνετε σ εξ αλλά εσύ θέλεις σχέση; Ένας άντρας σου εξηγεί γιατί αυτό δε θα συμβεί ποτέ

Αναλύουμε, ανταλλάσουμε γνώμες και απόψεις αλλά όλα αυτά μεταξύ μας. Θέλουμε να πούμε, ότι καλά να συζητάμε με τις φίλες μας περί και σχέσεων, αλλά έχουμε μία υποψία-και διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος-ότι μονίμως λέμε τα ίδια και τα ίδια, και συνήθως χαιδεύουμε τα η μία της άλλης, αδυνατώντας να γίνουμε σκληρές ή απλά ειλικρινείς. Οπότε σκεφτήκαμε, έπειτα από αρκετό προβληματισμό, να ρωτήσουμε έναν άντρα, για ένα θέμα που απασχολεί πολλές από εμάς, και λογικά θα συνεχίσει να μας απασχολεί γιατί δυστυχώς κάνουμε πάντα τα ίδια λάθη. Τι συμβαίνει λοιπόν στο μυαλό του μέσου άντρα όταν απλά κάνει σeξ με μία γυναίκα; Ποιες είναι οι χαρακτηριστικές συμπεριφορές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις κάτι παραπάνω; Άσε όσα ήξερες από τις φίλες σου και δώσε βάση γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και λίγο θα σε βοηθήσουμε…

1. Το πρώτο και βασικό, είναι ότι δε θα σου ζητήσει να βγείτε ποτέ ραντεβού. Και καλά, επειδή δεν μας αρέσουν και οι ταμπέλες, δεν είπαμε να σου στείλει γραπτή πρόσκληση με αρωματισμένο χαρτί-καλέ τα θυμάστε που τα είχαμε στο δημοτικό;-και τρία βιολιά να συνοδεύουν την ανάγνωσή σου, αλλά μπορεί απλά και ανθρώπινα να σου πει μια μέρα να πάτε σινεμά, ή για ένα σουβλάκι βρε αδερφέ-έστω-. Κι όμως, βαριέται τόσο πολύ να συζητήσει κάτι μαζί του ενώ είσαι ντυμένη, που απλά προτιμάει να κάνει το πρόγραμμά του και γύρω στις 12 να σου στείλει το ερωτικό του κάλεσμα. Οι φίλες σου μάλλον θα σου πουν ότι σε θέλει πολύ αλλά φοβάται να δεθεί. Οι άντρες εδώ απλά απαντούν: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

2. Υπάρχουν μαρτυρίες από πολλές φίλες ότι μερικές φορές οι άντρες με τους οποίους έχουν καθαρά σeξουαλική σχέση, συμπεριφέρονται σαν να τις μισούν. Ε λοιπόν ο φίλος μας εδώ σου αποκαλύπτει ότι δεν είσαι και εντελώς παράλογη τουλάχιστον όχι όσο σου λένε οι φίλες σου. Όντως η συμπεριφορά του είναι απότομη και όντως δεν του είναι και ευχάριστο να σου μιλάει. Η εξήγηση είναι μία: Συνήθως αντιλαμβάνονται το πόσο καίγεσαι γι” αυτούς, και δε θέλουν να σου δίνουν περισσότερο θάρρος. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα απλά να τον πρήζεις. Οπότε ναι, δεν του είσαι και πολύ ευχάριστη. Συγνώμη.

3. Και φυσικά τα κοπλιμέντα που σου κάνει, δεν είναι ποτέ για το χαμόγελο ή τα σου. Δηλαδή τι περίμενες; Ότι θα σε θέλει μόνο για το κορμί σου και θα επικεντρώνεται στο πρόσωπό σου; Από το στόμα του το πολύ πολύ να ακούσεις, τι κ****α έχεις ή πόσο πολύ τον ερεθίζεις. Και προφανώς μην περιμένεις να παρατηρήσει ότι άλλαξες τα σου. Ακόμα κι αν τα ξυρίσεις γουλί και γίνεις φτυστή ο Jason Statham! Ούτε καν.

4. Σε κάνει ρόμπα στον περίγυρο του. Καλά αυτός απλά πιστεύει ότι μοιράζεται με τους κολλητούς τις σeξουαλικές του εμπειρίες, αλλά όπως μας ξεκαθαρίζει ο φίλος μας, όταν ένας άντρας θέλει πραγματικά μία γυναίκα, δεν υπάρχει περίπτωση να μοιραστεί ούτε πόσες φορές το έκαναν το προηγούμενο βράδυ. Βασικά τι λέμε; Δεν υπάρχει περίπτωση να εξομολογηθεί καν αν η καλή του έχει ή όχι. Οπότε σε περίπτωση που η παρέα του γνωρίζει χαρτί και καλαμάρι τι κάνετε και πώς, μάλλον σε έχει εντελώς… γραμμένη, μην πούμε και τίποτα χειρότερο.

5. Του είναι εντελώς αδιάφορο αν τελικά θα σε δει το βράδυ ή όχι. Μη νομίζεις ότι επειδή σου έστειλε εκείνος μήνυμα να βρεθείτε, ότι λιώνει για σένα και δεν αντέχει μακριά σου. Πολύ απλά ήθελε να κάνει σeξ! Με το να του κάνεις τη δύσκολη, και να του αρνηθείς, το μόνο που θα καταφέρεις, είναι απλά να μην κάνεις σeξ ενώ είναι δεδομένο ότι θέλεις. Ούτε το αυτί του θα ιδρώσει, ούτε φυσικά και θα προβληματιστεί. Το πολύ πολύ να έρθει σε επαφή με την άλλη του καβάτζα. Αυτά δεν πιάνουν.

6. Σχεδόν πάντα σε πιέζει να δοκιμάσετε πράγματα τα οποία εσύ δε θέλεις. Και ενώ έχεις ξεκαθαρίσει ότι δε θέλεις, εκείνος παίρνει πρωτοβουλία και κάνει τα δικά του. Προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει αν εσύ νιώθεις άσχημα ή περίεργα, εκείνος τη δουλίτσα του θα την κάνει. Και μετά θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι σου άρεσε και το ήθελες κι εσύ. Κι εσύ θα τον πιστέψεις. Έτσι πάει δυστυχώς.

Έρευνα που… αιφνιδιάζει: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας πάνω μας;

7. Kαι κάτι τελευταίο έτσι… εμβόλιμο: Κανένας άντρας που πραγματικά θέλει μία γυναίκα, δεν την παιδεύει, πόσο μάλλον αν δεν του έχει κάνει απολύτως τίποτα. Οπότε όταν η φίλη σου πει: «Έλα μωρέ, σε παίζει για να σε… σκαλώσει», λέει βλακείες, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνεύσει να σε χάσει, ούτε γι” αστείο. Οπότε να ξέρεις ότι απλά δεν του καίγεται καρφάκι για σένα.

Πηγή:www.queen.gr

sxeseis

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: