Κανένας δεν μπορεί να φορέσει ένα κοστούμι όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης και τα looks του στο ΥFSF είναι η τρανή απόδειξη

Ο παράγοντας «περνάω-καλά-με-τα-ρούχα-που-φοράω», παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει τις εμφανίσεις του. Με γνώμονα αυτό, και φυσικά το γεγονός ότι τα looks του χαρακτηρίζονται από πολύ glam, ο Γιώργος Μαζωνάκης καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή μας, σε κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνει.

Η συμμετοχή του στην πέμπτη σεζόν του , ως μέλος της κριτικής επιτροπής του show, ήταν μια καλή ευκαιρία για να απολαύσουμε μερικές από τις πιο glamorous εμφανίσεις του. Με αφορμή το λαμπερό show, ο Γιώργος Μαζωνάκης, με τη βοήθεια του στιλίστα, Γιώργου Καραμπέτη, έκανε το απόλυτο. Αν και σε πολλές περιπτώσεις ένα statement πουκάμισο και ένα παντελόνι ήταν οι «go-to» επιλογές του, ήταν τα κοστούμια που έκοψαν το νήμα. Καθ” όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιώργος Μαζωνάκης κινήθηκε στιλιστικά σε διάφορα μονοπάτια.

Επιλέξαμε τα αγαπημένα μας looks από το show και καταλάβαμε ότι μόνο ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να φορέσει αβίαστα ακόμα και το πιο τολμηρό κοστούμι.

 

Σατέν, πορτοκαλί ανδρικό κοστούμι. Ποιος να περίμενε ότι οι λέξεις αυτές στην ίδια πρόταση θα έβγαζαν νόημα; Βλέποντας το look του Γιώργου Μαζωνάκη όμως, βγάζουν μια ανεξήγητη λογική. Η δημιουργία του Sotiris Georgiou ήταν, χωρίς αμφιβολία, μία που θα μας μείνει αξέχαστη.

 

Ένα ολόλευκο κοστούμι δεν είναι από τα σύνολα που μπορεί να υποστηρίξει εύκολα ένας άνδρας. Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί εξαίρεση. Συνδύασε ένα tuxedo σακάκι με ένα λευκό ζιβάγκο κι όχι με πουκάμισο, μία κίνηση «ματ».

 

Μια ακόμα δημιουργία του Sotiris Georgiou επέλεξε να φορέσει ο καλλιτέχνης, αλλά σε ουδέτερη απόχρωση αυτή τη φορά. Το μαύρο κοστούμι του Γιώργου, μπορεί να μοιάζει «απλό», αλλά δεν είναι. Είναι κλασικό (σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι από μέσα φοράει και γιλέκο), αλλά και τρομερά κομψό, ενώ προσφέρει ένα ενδιαφέρον twist με τα statement παπούτσια που ολοκληρώνουν το σύνολό του.

 

Ακόμα κι αν πολλοί είδαν ένα χρωματολόγιο τυπωμένο στο Angelos Frentzos κοστούμι του Γιώργου Μαζωνάκη, εμείς βλέπουμε την προσωπικότητά του να ξεχειλίζει απ” αυτό το look. Το πολύχρωμο κοστούμι του καλλιτέχνη είναι μοναδικό, ξεχωριστό και δε θα δεις κανέναν άλλο να υποστηρίζει ένα τόσο εκκεντρικό σχέδιο, τόσο απλόχερα, όσο αυτός. Τα λόγια είναι περιττά.

Πριν χαρακτηρίσεις το ΜΙ-RO κοστούμι του τραγουδιστή, «απλό» ας το αναλύσουμε παρέα: Το ’70s εμπνευσμένο, σατέν πέτο του σακακιού προσφέρει μια ρετρό ματιά, το μπλε του κοβαλτίου πουκάμισο το ίδιο, ενώ τα μαύρα, δερμάτινα σανδάλια είναι το λεγόμενο «third element» του συνόλου του που αποδίδει αυτό το «je ne sais quois», αναπάντεχο στοιχείο στο look του. Μετά απ” αυτή την εμφάνιση, δικαιολογούμε απόλυτα το hashtag #hautemazw που είδαμε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: