Κάνει πάντα αυτό πριν αδειάσει τη βαλίτσα του σε ένα ξενοδοχείο. Ο λόγος; Κάτι που όλοι πρέπει να γνωρίζουν…

Μπορεί να φαίνεται πολύ περίεργο σαν κόλπο, αλλά μπορεί να σας γλιτώσει από πολλά. Κάποια ξενοδοχεία έχουν…

κοριούς στα κρεβάτια τους, και αν δεν γνωρίζετε για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που επισκέπτεστε, υπάρχει μια πολύ εύκολη μέθοδος για να το ανακαλύψετε – το μόνο που χρειάζεται είναι ένας φακός.

Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην ακουμπήσετε τη βαλίτσα σας στο κρεβάτι.

Βάλτε την καλύτερα κάπου αλλού, για παράδειγμα στη μπανιέρα.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο σαν σημείο, αλλά είναι το πιο ασφαλές μέρος όσον αφορά τους κοριούς. Αυτά τα έντομα μετακινούνται εύκολα, έτσι αν ακουμπήσετε τη βαλίτσα σας στο κρεβάτι, μπορεί να τα πάρετε μαζί σας όταν φύγετε.

Το πρώτο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε με τον φακό σας είναι πάνω και πίσω από το κεφαλάρι. Τα έντομα αυτά μπορεί να κρύβονται στις πτυχές του ξύλου ή στο πάτωμα κάτω από το κρεβάτι, γι’ αυτό κοιτάξτε καλά σε αυτά τα σημεία με το φακό σας.

Το επόμενο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε είναι το στρώμα, από κάθε του πλευρά.

Στη συνέχεια κοιτάξτε καλά το κάλυμμα του στρώματος, γιατί τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν το αλλάζουν τόσο συχνά όσο τα σεντόνια.

Μετά, ρίξτε μια ματιά στα κομοδίνα, αφού βρίσκονται αρκετά κοντά στο κρεβάτι και οι κοριοί θα μπορούσαν να βρίσκονται και εκεί.

Βγάλτε ακόμα και το συρτάρι για να ελέγξετε αν υπάρχουν κοριοί.

Το τελευταίο μέρος που πρέπει να κοιτάξετε είναι η βάση για τη βαλίτσα. Αν νομίζετε ότι είναι ασφαλής, ξανασκεφτείτε το. Είναι σαν στάση λεωφορείου για τους κοριούς. Ελέγξτε την πολύ καλά.

Αν δεν εντοπίσετε κοριούς σε αυτά τα σημεία, τότε το δωμάτιο είναι καθαρό. Αν όμως βρείτε, πάρτε τη βαλίτσα σας και βγείτε έξω. Ζητήστε να σας βάλουν σε άλλο δωμάτιο. Το πιο πιθανό είναι οι κοριοί να βρίσκονται σε ένα μόνο δωμάτιο, επειδή τους έφεραν οι προηγούμενοι επισκέπτες.

Ωστόσο, αξίζει να αλλάξετε δωμάτιο ή ακόμα και ξενοδοχείο, αφού θα γλιτώσετε πολλά χρήματα από την απεντόμωση. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις οδηγίες αναλυτικά:

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: