Κάνε γονείς να δεις καλό: Επεισόδια 1 – 2

Επεισόδιο 1: Η Αλέκα και ο Κώστας ετοιμάζονται για τον (δεύτερο) γάμο του παιδιού τους, Βασίλη. Τα πράγματα, όμως, δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζουν, καθώς ο Βασίλης το σκάει από την εκκλησία την τελευταία ώρα, αφήνοντας όλους πίσω του σύξυλους!

Ο Κώστας παίρνει δύναμη από τη γενναία κίνηση του παιδιού του και αποφασίζει να κάνει κι αυτός το μεγάλο βήμα, που είναι να χωρίσει με την Αλέκα, μετά από 35 χρόνια γάμου. Οι δυο τους φεύγουν από το σπίτι τους στον Ωρωπό και πηγαίνουν με το «έτσι θέλω» στα σπίτια των παιδιών τους.

Ο Κώστας πηγαίνει στη Νίκη που είναι τροχονόμος, παντρεμένη με τον Αντώνη και έχει δυο παιδιά. Η Αλέκα πάει να ζήσει με το γιο της, Βασίλη. Μια νέα ζωή ξεκινάει για όλους…

Προβολή: Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου (βίντεο μετά την προβολή στον Ant1)

Δείτε το trailer.


Επεισόδιο 2: Ο Αντώνης, προκειμένου να μείνει λίγο μόνος με τη Νίκη, κάνει δώρο στον πεθερό του ένα εισιτήριο για Λονδίνο, που το είχε κερδίσει ο ίδιος σε έναν διαγωνισμό. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά η Καίτη, η μητέρα της Αλέκας, που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και δεν της έχουν πει τίποτα για τον χωρισμό της κόρης της.

Η Αλέκα παρακαλάει τον Κώστα να επιστρέψει κοντά της για λίγες μέρες, ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Καίτη. Στην όλη ιστορία μπλέκονται και η Νίκη, ο Αντώνης και ο Βασίλης, καθώς η γιαγιά τους λέει ότι ήρθε για να γράψει σε κάποιον το σπίτι του Ωρωπού… Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Καίτη από τη Θεσσαλονίκη;

Προβολή: Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Για την αρχική σελίδα «Κάνε Γονείς να δεις Καλό» πατήστε

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: