Καναδοί ερωτεύτηκαν σε… ασανσέρ ξενοδοχείου στην Αθήνα και πλέον ετοιμάζουν τον γάμο τους

Γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο… ασανσέρ. Ερωτεύτηκαν και μετά από πολλές μετακινήσεις αποφάσισαν να σχεδιάσουν το κοινό τους μέλλον και να παντρευτούν.

Ο λόγος για την Σέριλ Χερστ και τον Πριτ Μπάνερζι, που αν και κατάγονται από τον Καναδά, στην πραγματικότητα έμεναν ακόμη και σε άλλες χώρες.

Το ζευγάρι μίλησε στο CNN Travel για το πώς γνωρίστηκαν, το καλοκαίρι του 2017, όταν η Σέριλ, με καταγωγή από τον Καναδά, τότε φοιτήτρια στα 20 της, μόλις είχε κάνει check in στο ξενοδοχείο και θέλησε να προλάβει το ασανσέρ για να πάει γρήγορα στο δωμάτιό της. Ο Πριτ, επιχειρηματίας, στα 30 του, ήταν ήδη μέσα στο ασανσέρ κι επισκεπτόταν την Αθήνα για ένα συνέδριο. Η Σέριλ θυμάται ακόμη και τι φορούσε και ανέφερε ότι αμέσως της τράβηξε το ενδιαφέρον, αν και ο Πριτ λέει ότι δεν έδωσε τόση προσοχή. «Η πρώτη μου εντύπωση όταν μπήκε στο ασανσέρ ήταν “Ω, ένα κορίτσι με backpack”».

Τόσο η Σέριλ όσο και ο Πριτ με τους φίλους του πήγαιναν στον έβδομο όροφο. Συνειδητοποίησαν τον κοινό προορισμό, όταν κατάλαβαν ότι το ασανσέρ που πήγαν φτάνει μόνο μέχρι τον έκτο όροφο. Στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι υπάρχει διαφορετικό ασανσέρ για τους υψηλότερους ορόφους. Από την προφορά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για Καναδούς.

Η Σέριλ μεγάλωσε στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στον Καναδά, αλλά έζησε στη Βρετανία το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της. Οι δυο τους έπιασαν κουβέντα, συνειδητοποίησαν ότι ασχολούνταν με τις διδακτορικές τους διατριβές και ότι παρακολουθούσαν το ίδιο συνέδριο στο ξενοδοχείο.

Ο Πριτ προσκάλεσε τη Σέριλ να πάει μαζί του στο κοκτέιλ υποδοχής, το ίδιο απόγευμα. Μόλις βγήκαν από το ασανσέρ, ακολούθησαν τους δρόμους τους.

Όταν συναντήθηκαν και πάλι στη ρεσεψιόν, ένιωσαν ικανοποίηση. Λίγο αργότερα, η Σέριλ τον βγήκε αλαζόνα, καθώς όταν της μίλησε για τον εαυτό του. Ωστόσο την επόμενη ημέρα, κατέληξαν να κάθονται μαζί στο σεμινάριο, να φλερτάρουν. Η χημεία τους ήταν εμφανής, παρά τις μικρές παρεξηγήσεις, ενώ στο πρώτο τους κοινό τραπέζι συζητούσαν για 7-8 ώρες. Ωστόσο, παρά την ωραία παρέα, τα εμπόδια ήταν εκεί, καθώς έμεναν σε διαφορετικές χώρες, είχαν διαφορά ηλικίας και γνωρίζονταν ελάχιστα.


Το… τουρ στην Αθήνα

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, ο Πριτ ανακοίνωσε ότι θα έκανε τον γύρο της Αθήνας με λεωφορείο, πριν επιστρέψει στη βάση του. Παρότι αρχικά πολλοί θέλησαν να πάνε μαζί του, κατέληξε με τη Σέριλ, που ήταν και η μόνη που εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα στις 9:00 το πρωί.

Παρά τη ζέστη, δεν σταμάτησαν να συνομιλούν, καθώς ένιωθαν ότι έχουν πολλά κοινά. Οι ανησυχίες τους όμως παρέμεναν.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: