Καναδάς: Γυναίκα έκανε μήνυση σε αλυσίδα καφέ για εγκαύματα από «υπερβολικά ζεστό» τσάι

Αποζημίωση 500.000 δολαρίων Καναδά (περίπου 340.000 ευρώ) ζητά γυναίκα από το Οντάριο του Καναδά από αλυσίδα καφέ γιατί της έδωσαν τσάι που ήταν τόσο ζεστό ώστε της προκάλεσε εγκαύματα.

Η 73χρονη Τζάκι Λάνσινγκ υπέβαλε μήνυση κατά της αλυσίδας Tim Hortons, της πιο γνωστής στον Καναδά, για ένα ποτήρι μαύρο τσάι που αγόρασε πέρυσι.

Όπως ισχυρίστηκε το ποτήρι τρύπησε αμέσως μόλις το πήρε στα χέρια της και ολόκληρο χύθηκε πάνω στην κοιλιά και τα πόδια της. Χρειάστηκε, όπως ακόμη λέει, να νοσηλευτεί ενώ από το περιστατικό της έμειναν σοβαρά σωματικά αλλά και ψυχολογικά τραύματα.

Η μηνύτρια λέει ότι τα τραύματα είναι μόνιμα και παραμορφωτικά, ότι έχει πάρει βάρος και ότι συχνά είναι μελαγχολική.

Ο δικηγόρος της γυναίκας θεωρεί ότι η εταιρεία επέδειξε αμέλεια σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία του τσαγιού και στην κακή ποιότητα του ποτηριού.

Αποζημίωση ζητά και η κόρη της μηνύτριας γιατί, όπως λέει, τα τραύματα της μητέρας της την εμποδίζουν να φροντίσει το παιδί της που έχει αναπηρία.

Ανιθέτως η εταιρεία λίγο ως πολύ ρίχνει την ευθύνη στη γυναίκα, υπονοώντας ότι ήταν αφηρημένη εκείνη τη στιγμή, απορρίπτοντας την πιθανότητα αποζημίωσης.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: