Καμμένος: Αναφέρθηκα στον Σόρος, αλλά δεν είπα ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατομμύρια

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά έδωσε με νέα δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος, διευκρινίζοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατομμύρια ευρώ από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

«Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία εκδόσεως visa, που δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star και την Κάτια Μακρή, κάνοντας λόγο για «προφάσεις εν αμαρταίαις» που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση για να «κρύψει» την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου.

«Τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στη Νέα Δημοκρατία βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπαθούσαν να χτίσουνε», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας, και κατέληξε: «Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά […] και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίζουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις».

Στην παρατήρηση της Κ. Μακρή ότι τα επιχειρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί όχι μόνο η αντιπολίτευση αλλά και ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος και δημοσιοποίησε τους διαλόγους, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».

Ερωτηθείς τι έχει να απαντήσει στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο κ. Καμμένος απάντησε : “Το πολύν της θλίψεως…”».

Εν τω μεταξύ, πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Κοτζιά δήλωσαν στον ΑΝΤ1 ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επιμένει σε αυτά που είπε δημοσίως και το μήνυμα που στέλνουν είναι το εξής: «Αν κάποιοι μετά τη σιωπή τους στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, είναι κάτι που δεν μπορεί να το φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε»

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: