Κάμερα μικρή στο μάτι, μεγάλη σε… δυνατότητες

Η Osmo Pocket είναι πράγματι η μικρότερη κάμερα χειρός με σταθεροποιητή που έφτιαξε ποτέ η εταιρία drone και καμερών DJI.

Το εντυπωσιακά μικρό μέγεθός της δεν στέκεται βέβαια εμπόδιο στις λειτουργίες της, κι έτσι μπορεί να κάνει πολλά από αυτά που έχουν καθιερώσει την κινεζική εταιρία εδώ και μια δεκαετία.

Η Osmo Pocket προσφέρει υλικό σαν αυτό που βγαίνει από τα drones της DJI, μόνο που το κάνει όντας πανάλαφρη (116 γραμμάρια) και μικροσκοπική. Τόσο μικροσκοπική που χωρά ακόμα και στην τσέπη σου. Αν και τραβάει βίντεο 4K ακόμα και στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο (100Mbps), πράγμα που λογίζεται εντυπωσιακότατο.

Η DJI υπόσχεται πως η μπαταρία της διαρκεί δύο ολόκληρες ώρες στη λειτουργία 4K (στα 30fps όμως), ενώ συλλαμβάνει φωτογραφίες στα 12 ΜPs και διαθέτει και διπλό μικρόφωνο για την καταγραφή του ήχου.

Η μικροσκοπική οθόνη της 1 ίντσας είναι εδώ για την καλύτερη λειτουργία της ή το καδράρισμα της εικόνας, μπορείς πάντως να συνδέσεις το κινητό σου (Android phones και iPhones) στην κάμερα και να την ελέγξεις από τη νέα εφαρμογή της εταιρίας.

Το χαρακτηριστικό που τη διακρίνει πάντως είναι ο σταθεροποιητής, ο οποίος παρά το μικρό του μέγεθος προσφέρει αρκετές επιλογές, όπως object tracking, face tracking, time lapse και auto panorama.

Ταυτοχρόνως, παρέχεται και μια ικανοποιητική γκάμα αξεσουάρ, όπως η βάση που σου επιτρέπει να την προσαρμόζεις σαν GoPro, αλλά και αδιάβροχη θήκη, αντάπτορα για εξωτερικό μικρόφωνο και πολλά ακόμα.

Η Osmo Pocket κοστίζει 359 ευρώ…

(?)

texnologia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: