Καμένα Βούρλα: 9χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από το ποδήλατο

Τη ζωή του έχασε ένα 9χρονο αγόρι μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατο στην πλατεία του χωριού Ανάβρα των Καμένων Βούρλων, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, καθώς το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά στην πλατεία του χωριού την περασμένη Παρασκευή, έπεσε από το ποδήλατό του. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου από τις εξετάσεις που έγιναν οι γιατροί δεν διαπίστωσαν να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο παρέμεινε στην Παιδιατρική για παρακολούθηση.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε και την Τρίτη 25 Ιουλίου αποφασίστηκε εσπευσμένα να μπει στο χειρουργείο, γιατί φέρεται να είχε υποστεί ρήξη εντέρου.

Η μετεγχειριτική πορεία του 9χρονου δεν εξελίχθηκε ομαλά, με την υγεία του να επιδεινώνεται. Το πρωί της Τετάρτης μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητηθεί από τους γονείς η παρέμβαση του Εισαγγελέα και ήδη έχει δοθεί εντολή για προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που έχασε τη ζωή του το 9χρονο αγοράκι, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: