Καλομοίρα: Η Εντυπωσιακή Εμφάνιση που Μαγνητίζει τα Βλέμματα…

Η Καλομοίρα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη στη Νέα Υόρκη και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με τα παιδιά της και χαίρεται να τα βλέπει να μεγαλώνουν.

Ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι πλέον 6 χρονών, ενώ η κορούλα της Καλομοίρα-Αναστασία είναι περίπου 2,5. Τα αγόρια προσέχουν την μικρή τους αδερφή και την φροντίζουν, όποτε εκείνη το χρειάζεται. Οι 6χρονοι γιοι της Καλομοίρας και του Γιώργου έχουν μεγαλώσει αρκετά και πλέον ασχολούνται και με διάφορα hobbies. Ένα από αυτά είναι και το μπέιζμπολ. Η γλυκιά μανούλα απολαμβάνει να βλέπει τα αγόρια να εξυπηρετούνται μόνα τους και είναι περήφανη για την εξέλιξή τους.

Την τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη, στην Αμερική γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για την γιορτή του Halloween. Εχθές ήταν η μεγάλη μέρα και όπως ήταν λογικό, δεν γινόταν να μην τη γιορτάσουν. Έτσι λοιπόν, σύσσωμη η οικογένεια ντύθηκε με την ίδια στολή και έζησε μια μαγευτική βραδιά. Η οικογένεια Μπούσαλη μεταμφιέστηκε στην οικογένεια των… Απίθανων από την ταινία της Disney! Η Καλομοίρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την οικογενειακή φωτογραφία, όπου όλοι μαζί έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή: newsit

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: