Καλοκαίρι και διακοπές μακριά του; 5 tips για να μην έχετε δράματα

Το καλοκαίρι είναι από μόνο του ιδανικό για ξεκούραση και ναι, δε θέλουμε άγχος.

Θέλουμε βόλτες, θέλουμε βουτιές, θέλουμε όμορφες και μεγάλες παρέες χωρίς γκρίνιες, ίντριγκες και παράπονα.

Επειδή λοιπόν αυτά πρέπει να είναι βασικοί κανόνες και για το φετινό σου καλοκαίρι, πρέπει να διαχωρίσεις την θέση σου, είτε στις φίλες σου, είτε στην σχέση σου.

Αν είσαι από τις αδέσμευτες τότε όλα καλά, , υπάρχουν κάποια tricks που πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό σου. Είτε περάσετε το καλοκαίρι μαζί, είτε μείνετε χώρια πρέπει να είσαι σίγουρα ψύχραιμη και φυσικά να μην ζηλεύεις.

Διάβασε επίσης:

  1. Αν είστε στην ίδια παρέα ,φρόντισε να περνάτε όσο πιο ξέγνοιαστα γίνεται, μην είσαι συνεχώς αρνητική. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για εκείνον, να τα λέμε κι αυτά. Αν πάλι είστε μακρυά φρόντισε να μην κάνεις ανούσιες σκηνές ζήλιας γιατί ναι, μετά θα έχετε πρόβλημα.
  2. Αν πάλι το καλοκαίρι χωριστείτε για λίγο, φρόντισε, ναι μεν, να τον αφήσεις να απολαύσει την παρέα του, από την άλλη όμως και να τους δείξεις ότι τον σκέφτεσαι.
  3. Στείλε του ένα όμορφο μήνυμα με το οποίο θα του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι. Όχι βέβαια στην υπερβολή,αλλά ναι, ένα μήνυμα που θα του γράψεις πόσο σου έλειψε και πόσο θα ήθελες να είστε μαζί θα κάνει τη δουλειά του.
  4. Δείξε ότι τον σκέφτεσαι και όχι μόνο με λόγια. Στείλαμε τα μηνύματά μας, οπότε πρέπει να κάνεις και κάτι επιπλέον. Για παράδειγμα όπου κι αν είσαι, πάρε ένα αναμνηστικό δώρο για εκείνον. Θα καταλάβει κατευθείαν ότι στις διακοπές σου δεν τον ξέχασες.
  5. Οι video κλήσεις είναι το σίγουρο και αποδεδειγμένο κόλπο για να βλέπεις τον αγαπημένο σου και να μειώνεις την απόστασή σας. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι οι μέρες θα περάσουν πριν καν το καταλάβεις και όλα θα πάνε καλά.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: