Καλλιτέχνες ζητούν δικαιοσύνη για τον Ζακ Κωστόπουλο

«Συνεχίζουμε δίπλα στην οικογένεια, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της, ότι εκτός από εμάς, πολλοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους μαζί μας και ζητούν δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ + ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

Παράσταση έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ + ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, όπου δικάζεται η υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

«Συνεχίζουμε δίπλα στην οικογένεια, ώστε να νιώσει ότι δεν είναι μόνη της, ότι εκτός από εμάς, πολλοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους μαζί μας και ζητούν δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ + ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, κάνοντας λόγο για «δυσανάλογα τεράστια καθυστέρηση» στην υπόθεση, ενώ «δεν έχει σταματήσει ο εμπαιγμός από το δικαστικό σύστημα», προσθέτουν.

Παράλληλα, διευρύνεται μέρα με τη μέρα ο κατάλογος των καλλιτεχνών που στηρίζουν την πρωτοβουλία. Ανάμεσά τους οι καλλιτέχνες: οι Γιώργος Νταλάρας, Σταμάτης Κραουνάκης, Τάνια Τσανακλίδου, Magic de Spell, Δημήτρης Πουλικάκος, Χρήστος Δάντης, Φοίβος Δεληβοριάς, Θόδωρος Γρηγοριάδης, Θωμάς Κοροβίνης, Μάνος Κοντολέων, Ντίνος Πετράτος, Κατερίνα Κυρμιζή, Πάνος Παπαιωάννου, Σπύρος Μπιμπίλας, Νίκος Σούλης & Πάνος Δρακόπουλος, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, Γιάννης Τσαμαντάκης & Τα Πέρα Πλάσματα, Ελένη Καρακάση, Αργυρώ Καπαρού, Ελένη Καρασαββίδου, Νίκη Σερέτη, Νότης Μαυρουδής.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak , ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: