Καλλιάνος από τους τάφους του Τάσου Ισαάκ και Σολομώντα Σολωμού: Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν στην Κύπρο

Τους τάφους των Ελληνοκυπρίων αγωνιστών Τάσου Ισαάκ και του Σολομώντα Σολωμού στην Κύπρο επισκέφθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν ξεχνάμε τα θύματα και την προσφυγιά του Αττίλα. Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους πολέμησαν και όσους θυσιάστηκαν στην Κύπρο, με την πεποίθηση ότι ο αγώνας τους για την πατρίδα θα δικαιωθεί» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του στο Facebook.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Επισκέφτηκα με βαθιά συγκίνηση τους τάφους των Ελληνοκυπρίων αδελφών μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, στο Παραλίμνι της Κύπρου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν το 1996 από τους Τούρκους. Κάθισα για αρκετή ώρα στο κοιμητήριο όπου εκεί βρίσκονται και οι τάφοι πολλών άλλων αδελφών μας που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της παράνομης εισβολής των Τούρκων το 1974. Δεν ξεχνάμε τα θύματα και την προσφυγιά του «Αττίλα». Αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους πολέμησαν και όσους θυσιάστηκαν στην Κύπρο, με την πεποίθηση ότι ο αγώνας τους για την πατρίδα θα δικαιωθεί. Η γραμμή της ντροπής στη Λευκωσία είναι το μοναδικό διαχωριστικό τείχος στην Ευρώπη. Η Ιστορία και το Δίκαιο απαιτούν να πέσει. Δεν ξεχνώ!»

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: