Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο; Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το ιδανικό φόρεμα – Too chic!

Το midi dress της Χρηστίδου είναι ό,τι πρέπει για αυτούς τους μήνες.

Κυριακή σήμερα και η Σίσσυ Χρηστίδου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα Και Πάλι» δημιουργώντας ένα outfit που απαντά σε μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις αυτής της περιόδου: «Τι να φορέσω αν είμαι καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο;»

Είναι η εποχή που δε σου επιτρέπει να προβλέψεις ακριβώς πόσο «βαριά» ή «ελαφριά» ρούχα απαιτούνται, καθώς ο καιρός είναι αρκετά απρόβλεπτος. Ξυπνάς το πρωί και έχει ήλιο και δύο ώρες μετά μπορεί να σε βρει μία καταιγίδα. Όταν, δε, είσαι καλεσμένη σε γάμο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα γιατί σε χωρίζει αρκετός καιρός μέχρι το ευτυχές γεγονός, οπότε καταλήγεις έρμαιο στις διαθέσεις του καιρού.

 Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το πιο άνετο work outfit! Το jean που θα φοράς όλο τον χρόνο

Το φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου, βρήκε ένα printed midi φόρεμα με oversized μανίκια από το brand Desiree που μπορεί να σου λύσει τα χέρια στην περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτήν την εποχή.

Καλεσμένη σε γάμο το φθινόπωρο; Η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε το ιδανικό φόρεμα   Too chic!

Αν ο καιρός την ημέρα του γάμου είναι πιο «γλυκός», το εν λόγω φόρεμα θα επιτρέψει στο σώμα σου να «αναπνεύσει», ενώ, αν η ημερομηνία τοποθετείται στον χειμώνα οπότε θα έχει και περισσότερο κρύο, μπορείς να το συνοδεύσεις με ένα κομψό, maxi παλτό και να μη χρειαστεί να ψάχνεις για εναλλακτικές τελευταία στιγμή.

Red hot! Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το maxi φόρεμα με τον πιο chic τρόπο (photos)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: