Καλεσμένη σε γάμο; Σου βρήκαμε 7 φορέματα για τις πιο κομψές εμφανίσεις

Τα καλά νέα είναι είναι τα εξής: δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ίσχυαν παλαιότερα, ως προς το τι είναι «επιτρεπτό» να φορέσει κανείς σε ένα γάμο ή σε μια παρόμοια περίσταση. Το γεγονός ότι πολλά ζευγάρια επιλέγουν ένα λιγότερο «καθωσπρέπει» γάμο, δίνει την ευκαιρία και στους καλεσμένους ν” αντιμετωπίσουν το look τους, με περισσότερη χαλαρότητα.

Διάβασε ακόμη:

Αυτόματα αυτό, μας επιτρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές στο τι είναι ΟΚ να φορέσουμε σε ένα γάμο, κάνοντας πιο ευρεία την γκάμα στο στιλ των ρούχων. Είναι σημαντικό αυτό, γιατί έτσι μπορούμε να εκφράσουμε κάπως καλύτερα το προσωπικό μας στιλ μέσα από μια τέτοια επίσημη εμφάνιση, που παλαιότερα μπορεί να μην καταφέρναμε να κάνουμε λόγω όλων αυτών των άγραφων fashion rules που ίσχυαν μέχρι πρότινος.

Ένα φόρεμα ήταν συχνά η πρώτη επιλογή μιας γυναίκας για μία τέτοια εμφάνιση, και παραμένει να είναι, για ένα πολύ σημαντικό λόγο: δε χρειάζεται να σκεφτούμε συνδυασμούς. Πρόκειται για ένα ρούχο, το οποίο το φοράς και τέλος. Έχεις μια όμορφη εμφάνιση. Φυσικά, σημαντικός παράγοντας είναι το φόρεμα που έχεις επιλέξει να είναι stylish, κομψό και τόσο-όσο άνετο, ώστε να μπορείς να το φορέσεις για πολλές ώρες.

Δες ακόμη:

Κάναμε εμείς την ερεύνα για εσένα και σου βρήκαμε μερικά από τα πιο κομψά φορέματα της αγοράς τα οποία θα σου προσφέρουν μια πετυχημένη εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Φόρεμα από δαντέλα, H&M

Φλοράρλ φόρεμα, attrattivo

Φόρεμα με κέντημα με πούλιες, MANGO

Φόρεμα με κεντήματα, Needle & Thread

Κρουαζέ φόρεμα μέχρι το γόνατο, Tommy x Zendaya

Μάξι φόρεμα με βολάν, BSB

Μίνι φόρεμα με κρόσσια, ZARA

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/aimeesong/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: