Κάλεσαν 4.000 πρόσφυγες στο γάμο τους!! Τους πρόσφεραν και φαγητό!! (Pics)

Κάλεσαν 4.000 πρόσφυγες στο γάμο τους!! Τους πρόσφεραν και φαγητό!! (Pics)

Κάλεσαν 4.000 πρόσφυγες στο γάμο τους!! Τους πρόσφεραν και φαγητό!! (Pics)

Μία νύφη και ένας γαμπρός επέλεξαν να γιορτάσουν το γάμο τους, καλώντας 4.000 πρόσφυγες από τη Συρία προκειμένου να μοιραστούν μαζί τους τη μεγάλη αυτή μέρα.Κάλεσαν 4.000 πρόσφυγες στο γάμο τους!! Τους πρόσφεραν και φαγητό!! (Pics)

Ο Φετουλάχ Ουζούμτζογλου και η Έσρα Πολάτ.παντρεύτηκαν στη νότια πόλη της Τουρκίας, Kilis και πρόσφεραν όλα τα τρόφιμα που προορίζονταν για το γάμο τους σε εκτοπισμένες οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Οι παραδοσιακοί τούρκικοι γάμοι διαρκούν από την Τρίτη ως την Πέμπτη, με αποκορύφωμα ένα τεράστιο συμπόσιο για την τελική βραδιά.

Η γενναιόδωρη ιδέα προήλθε από τον πατέρα του γαμπρού, Αλί Ουζούμτζογλου .

“Θεώρησα ότι το να μοιραστούν ένα μεγάλο υπέροχο δείπνο με την οικογένεια και τους φίλους μας ήταν περιττό, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη και ζουν δστη διπλανή μας πόρτα. Γι ‘αυτό σκεφτήκαμε αυτή την ιδέα από κοινού με τον γιο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχθηκε και άρχισαν το νέο χαρούμενο ταξίδι τους με μια τέτοια ανιδιοτελή δράση.”

Σκεφτήκαμε ότι μια τέτοια ευτυχισμένη μέρα, θα θέλαμε να μοιραστούμε το γαμήλιο πάρτι μας με τους αδελφούς και αδελφές μας από τη Συρία. Η επιλογή του φαγητού έγινε με βάση τη μεγάλη ποσότητα. Θεού θέλοντος, μακάρι και άλλοι να έκαναν την ίδια κίνηση και να προσέφεραν φαγητό στα αδέλφια μας. Για εμάς ήταν ένα… ενδιαφέρον γαμήλιο δείπνο δήλωσαν οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι Φετουλάχ Ουζούμτζογλου και Έσρα Πολάτ.

Το να βλέπεις την ευτυχία στα μάτια των παιδιών των προσφύγων της Συρίας είναι απλά ανεκτίμητο. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας προς την ευτυχία, με το να κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους και αυτό είναι ένα μεγάλο συναίσθημα τόνισε ο γαμπρός.
Μάλιστα, και οι δύο λέρωσαν τα χέρια τους, αφού σέρβιραν και εκείνοι τους χιλιάδες καλεσμένους.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: