Καλαμάτα: Πάνω στο αλισβερίσι έπιασαν διακινητή κάνναβης

Πωλητής και αγοραστής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας — Συνελήφθη κτηνοτρόφος στο Αγρίνιο που έκρυβε ναρκωτικά στις στάνες

Την στιγμή που προμήθευε με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης έναν 43χρονο έναντι αμοιβής, συνελήφθη μαζί του από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 35χρονος Έλληνας που είχε ήδη μπει στο στόχαστρο για διακίνηση ναρκωτικών στα Φιλιατρά.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του 35χρονου, βρέθηκαν και άλλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 85,46 γραμμαρίων μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 800 ευρώ προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος.

Πωλητής και αγοραστής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Στις στάνες του έκρυβε ναρκωτικά

Έρευνες στις στάνες που διατηρεί ένας κτηνοτρόφος σε περιοχή της Αμφιλοχίας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών και διαπίστωσαν ότι έκρυβε 95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν.

Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: