Καλαμάτα: Έλουσε με βενζίνη τον γείτονά του και τη 10χρονη κόρη του επειδή… άκουγαν μουσική

Αντιμέτωπος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή είναι ένας 39χρονος στη Σπερχογεία που έλουσε τον γείτονά του και τη 10χρονη κόρη του με βενζίνη.

Ο 39χρονος από την Καλαμάτα ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τετάρτης, ενώ κατέθεσε και μήνυση εναντίον του 48χρονου για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, το περιστατικό ήταν το αποτέλεσμα διαμάχης που είχαν τον τελευταίο καιρό οι δύο οικογένειες αλλοδαπών, που διέμεναν σε γειτονικά σπίτια.

Η διαμάχη ξεκίνησε από τη μουσική που έπαιζε στο σπίτι του 48χρονου και λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι υπήρξε λογομαχία για το θέμα μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, λίγα λεπτά πριν από τις 19.30 το απόγευμα ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της οικογένειας του 48χρονου με ένα μπιτόνι με βενζίνη και περιέλουσε τον ίδιο και την 10χρονη κόρη της οικογένειας απειλώντας τους ότι θα τους κάψει.

Πατέρας και κόρη καταθέτουν ότι τον είδαν να βάζει το χέρι στην τσέπη, αλλά δεν είδαν αν είχε πάνω του αναπτήρα. Τότε του επιτέθηκαν και τον ανάγκασαν να φύγει από το σπίτι τους, ενώ παράλληλα είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ ο δράστης έχει καταθέσει μήνυση ότι ο 48χρονος τον χτύπησε.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: