Κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα: Η πιτσιρίκα που “κέρδισε” τη Μπέτυ Μπαζιάνα

Παιδικές φωνές, χαμόγελα και… κάλαντα γέμισε σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν από νωρίς εκεί για να υποδεχτούν τους «καλεσμένους» τους και να τα… ακούσουν.

Τα πρώτα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα είπαν τα παιδιά από το μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αλίμου. Μόνο που δεν ήταν κάποιο από αυτά που έκλεψε τις εντυπώσεις, αλλά μια πιτσιρίκα.

Ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, με κόκκινο σκούφο, κόκκινο μπλουζάκι και μια φουστίτσα γεμάτη κόκκινες καρδούλες. Είναι η πιτσιρίκα που «έκλεψε» καρδιές και ιδιαίτερα εκείνη της Μπέτυς Μπαζιάνα.

Ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του στέκονταν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μαξίμου και άκουγαν τα κάλαντα. Σε κάποια στιγμή, η Μπέτυ Μπαζιάνα φεύγει από το πλάνο και επιστρέφει παρέα με την… πρωταγωνίστρια της ημέρας.

Λίγο «μαγκωμένη» η μικρή, με το τριγωνάκι για τα κάλαντα στα χεράκια της, στέκεται μαζί με το πρωθυπουργικό ζεύγος. Η Μπέτυ Μπαζιάνα χαμογελαστή και εντυπωσιακή μέσα στο μπορντό φόρεμά της, σκύβει και μιλά στο απορημένο κοριτσάκι.

Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας δεν… αντιστάθηκε στη γλυκύτητά της. Έσκυψε, της μίλησε και τη χάιδεψε στο μάγουλο.

Η μικρή έμεινε κοντά στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα και όταν στο Μαξίμου βρέθηκαν για να πουν τα κάλαντα τα παιδιά από το διαπολιτισμικό δημοτικό σχολείο Αλσούπολης. Ο πρωθυπουργός πλησίασε τα παιδιά και μάλιστα είπε σε έναν “κόλλα το ρε φίλε”.

Στη συνέχεια, κάλεσε τη Μπέτυ Μπαζιάνα να… επιστρέψουν μπροστά στο δέντρο για να τα… ακούσουν ξανά. Και μαζί τους η μικρή με τον… σκούφο της και το τριγωνάκι της. Το κοριτσάκι στάθηκε μπροστά στη Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία ήταν τρυφερή μαζί της, χαϊδεύοντας την στο πρόσωπο.

Όταν μάλιστα τα παιδιά τελείωσαν, ο πρωθυπουργός τους μοίρασε δώρα, ενώ η Μπέτυ Μπαζιάνα, πάντα με τη μικρή της φίλη στο πλευρό της, της μοίρασε γλυκά. “Πάρε κι εσύ ένα” ακούγεται να λέει στο κοριτσάκι πριν μοιράσουν μαζί τα γλυκά στα παιδιά.

Η πιτσιρίκα που έκλεψε καρδιές στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ένα από τα παιδάκια του 78ου Νηπιαγωγείου Αθηνών που είπαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα.

Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του είπαν και τα παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: