Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική λόγω της χιονόπτωσης

Με εκχιονιστικά μηχανήματα και αλάτι έχουν εφοδιαστεί οι δήμοι, ενώ έτοιμοι εμφανίζονται και οι αρμόδιοι ώστε να μείνει ανοιχτό το εθνικό οδικό δίκτυο

Διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής, από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Ειδικότερα:

— Στη λεωφόρο Διονύσου (περιφερειακή Πεντέλης) από το ύψος του Αγίου Πέτρου προς Πεντέλη.

— Στην οδό Διονύσου (περιφερειακή Διονύσου) από το ύψος του «414» προς Νέα Μάκρη.

— Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία συντονιστική σύσκεψη υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων, ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μέχρι και την Πέμπτη.

Ο υπουργός κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι όλοι οι φορείς θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα νυχθημερόν καθ’ όλη τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων και υπογράμμισε ότι το σύνολο του μηχανισμού, σε πλήρη επαγρύπνηση, θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί η χώρα λειτουργική και τυχόν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας να επιλύονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ενώ, όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, έχουν δοθεί οδηγίες προς τους Δήμους, ώστε να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας των εμβολιασμών και την απρόσκοπτη προσέλευση των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα.

Με εκχιονιστικά μηχανήματα και αλάτι έχουν εφοδιαστεί οι δήμοι, ενώ έτοιμοι εμφανίζονται και οι αρμόδιοι ώστε να μείνει ανοιχτό το εθνικό οδικό δίκτυο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: