Κακοκαιρία «Ελπίς»: 49χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας διασώθηκε από την Αττική Οδό – Τον απεγκλώβισαν στρατιώτες

«Όλη μέρα δεν είχα πάρει την αγωγή μου, γιατί δεν την είχα μαζί μου. Δεν είχα πρόσβαση και δεν μπορούσα να ενημερώσω κανεναν. Όλη νύχτα δεν πέρασε κανένας, ήμουν με τον συνεργάτη μου όλη μέρα και περάσαμε το βράδυ εκεί, ούτε νερό ούτε τίποτα. Ο στρατός ήρθε το πρωί και μας έδωσε λίγο νερό και μία μπάρα, αυτή που έχουν στον στρατό», τόνισε ο άνδρας

Ένας 49χρονος άνδρας που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν ένας από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού. Ο λόγος για τον κ. Γιάννη ο οποίος μίλησε στο Mega για τις δραματικές ώρες που έζησε στην μπλοκαρισμένη από το χιόνι Αττική Οδό. 

«Οι ώρες ήταν δραματικές. Μπήκα στην Αττική Οδό γύρω στις 11.30 το πρωί. Έμεινα εκεί εώς τις 11.30 της Τρίτης. Ο στρατός με απεγκλώβισε και με μετέφερε», ανέφερε αρχικά.

«Όλη μέρα δεν είχα πάρει την αγωγή μου, γιατί δεν την είχα μαζί μου. Δεν είχα πρόσβαση και δεν μπορούσα να ενημερώσω κανεναν. Όλη νύχτα δεν πέρασε κανένας, ήμουν με τον συνεργάτη μου όλη μέρα και περάσαμε το βράδυ εκεί, ούτε νερό ούτε τίποτα. Ο στρατός ήρθε το πρωί και μας έδωσε λίγο νερό και μία μπάρα, αυτή που έχουν στον στρατό», πρόσθεσε.

«Θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό, η ταλαιπωρία που περάσαμε όλοι μας, και δεν μας προειδοποίησε κανένας, δεν μας απαγόρευσε κανένας την είσοδο μας στην Αττική Οδό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: