Κακοκαιρία «Μπιάνκα»: Τροποποιήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πτήση από Βιέννη που επρόκειτο να προσγειωθεί στο «Μακεδονία» γύρω στις 18.00 προσγειώθηκε τελικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους έφεραν τροποποιήσεις σε αφίξεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Για προγραμματισμένα δρομολόγια με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, τελικά επελέγη η προσγείωση στην Αθήνα και η επιστροφή στη συμπρωτεύουσα όταν το επέτρεψαν οι συνθήκες.

Ενδεικτικά, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πτήση από Βιέννη που επρόκειτο να προσγειωθεί στο «Μακεδονία» γύρω στις 18.00 προσγειώθηκε τελικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αντίστοιχα συνέβη και με έτερο δρομολόγιο στο Κρακοβία- Θεσσαλονίκη, νωρίτερα γύρω στις 15.00 που προσγειώθηκε στην Αθήνα λόγω των ισχυρών ανέμων και αργότερα μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Σε μία ακόμη πτήση στο δρομολόγιο Φραγκφούρτη- Θεσσαλονίκης επίσης νωρίς το απόγευμα το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Αθήνα για να πετάξει λίγο αργότερα, όταν το επέτρεψαν οι συνθήκες, προς τη Θεσσαλονίκη.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: