Κακλαμάνης: Τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια να μην ξαναπιάσουν στην πένα τους το δημόσιο σύστημα υγείας


Με τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια», που «έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας», τα έβαλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, σε δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Δέκα», μετά και τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη χώρα με την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Όλα τα νέοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας, ελπίζω – όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση- να μην ξαναπιάσουν την πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το δημόσιο ΕΣΥ, αυτό το σύστημα με τα προβλήματά του αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω σήμερα να θα μιλάγαμε κ. Τρέμη», δήλωσε συγκεκριμένα ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. «Ο Νικήτας ως έξυπνος δεξιός καταλαβαίνει το πολιτικό τσουνάμι που έρχεται και γυρίζει το σκοπό για να διασωθεί…», σχολιάζει, μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: