Καιρός: Χαλαζόπτωση στην Ερέτρια

Αισθητή η αλλαγή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας — Κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται οι βροχές και οι καταιγίδες  να μετατοπιστούν νοτιότερα

Αισθητή είναι η αλλαγή του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας καθώς εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης εκδηλώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή της Ερέτριας η οποία συνοδεύτηκε και από αστραπές.

Δείτε το βίντεο από το https://eviathema.gr 


Σύμφωνα με ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΕΜΥ βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά ενώ πρόσκαιρα θα επηρεαστεί η Ήπειρος και η δυτική Στερεά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη 19/05 τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν νοτιότερα, επηρεάζοντας επιπλέον τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου.

Τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 19/05 ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές. Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι ωστόσο η πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών της Πέμπτης 19/05, συγκριτικά με τις αντίστοιχες της Τετάρτης, πτώση η οποία όπως φαίνεται στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί θα είναι της τάξης των 8-10 βαθμών Κελσίου.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: