Καιρός στη Θεσσαλονίκη: «Καμίνι» σήμερα η πόλη!

Σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές το απόγευμα στα βόρεια και πιθανόν στα κεντρικά Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το απόγευμα θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν όμβροι ή  καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά με όμβρους ή καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανώς και στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 και πιθανόν τοπικά έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

typosthes.gr-topika

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: