Καιρός: «Πνίγηκε» η Πάτρα – Εικόνες και βίντεο από την κακοκαιρία

Προβλήματα προκάλεσε σε πολλές περιοχές της Πάτρα, η καταιγίδα που έπληξε σήμερα 28/9 το απόγευμα την περιοχή. Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο, έπεσε αρκετό νερό.

Τα περισσότερα προβλήματα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, εντοπίζονται στη Ρήγα Φεραίου όπου ανέβηκε η στάθμη του νερού, στην περιοχή του Ψάχου, στα Δεμένικα, στην Αθανασίου Διάκου, την Τριών Ναυάρχων, την Όθωνος Αμαλίας, την Ακτή Δυμαίων και στην Κανελλοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr πλημμύρισε σπίτι στην περιοχή του Ψάχου, ενώ ανέβηκε η στάθμη του νερού στη Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, υπάρχουν και καταστήματα που έχουν πλημμυρίσει σε Αγίου Ανδρέου, Όθωνος Αμαλίας και Ρήγα Φεραίου, ενώ υπάρχουν πλημμύρες και στην οδό Κανελλοπούλου και στην εθνική οδό στο Νέο Δρόμο και στο Προάστειο.

Η Πυροσβεστική, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε αντλήσεις υδάτων από δύο σπίτια και έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από Πατρινούς που εκφράζουν φόβους ότι θα πλημμυρίσουν τα σπίτια τους.

Επίσης, όπως αναφέρει το ίδιο Μέσο, υπήρξε κατολίσθηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, κοντά στο ύψος του «Τσώλης».

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: