Καιρός: Δρόμοι ποτάμια λόγω ισχυρής νεροποντής και στον Βόλο

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στις συνοικίες της Νεάπολης και των Αγίων Αναργύρων στον Βόλο έπειτα από τη δυνατή δυνατή νεροποντή που ξέσπασε στην περιοχή σήμερα νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απαιτήθηκε παρέμβαση σε τέσσερις περιπτώσεις από τις οκτώ που κλήθηκε για άντληση υδάτων στις δύο συνοικίες, ενώ έστησε αντλίες και στην οδό Λαρίσης για το λόγο ότι το νερό στο ρεύμα από Βόλο προς Λάρισα, είχε ανέβει δέκα εκατοστά πάνω από το οδόστρωμα.


Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο Βασίλης Ηλιόπουλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων που βρίσκονταν με εθελοντές έξω με το ξεκίνημα της κακοκαιρίας, συμβάλλοντας στο έργο των υπηρεσιών, «από τις τέσσερις το πρωί κλείσαμε την Λαρίσης στο ρεύμα προς τη Λάρισα από τον πρώτο κόμβο στο ύψος της Αθηνών μέχρι και την Νεαπόλεως, γιατί το νερό περνούσε το πεζοδρόμιο και η διέλευση των αυτοκινήτων προκαλούσε κύματα, με το νερό να μπαίνει στα καταστήματα. Αυτή τη φορά είχαμε χαρτογραφήσει τα φρεάτια που ήταν καθαρά αλλά δεν μπορούσαν να απορροφήσουν τον όγκο του νερού. Το νερό ήταν τόσο που πετάχτηκαν έξω οι υπογειοποιημένοι κάδοι και χρειάστηκε και εκεί να αντλήσουμε το νερό για να επιστρέψουν στη θέση τους».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: