Καϊλή: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο

Ακόμη και σε διεθνείς οργανισμούς θα κάνει διάβημα η Εύα Καϊλή καταγγέλλοντας τις συνθήκες κράτησης της όταν συνελήφθη αλλά και το γεγονός πως παρότι δικαιούται, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της, να βλέπει την κόρη της, οι βελγικές Αρχές αρνούνται και την έχει δει μόνο δύο φορές.

Αντίστοιχα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή έχει δει την κόρη τους μόνο μια φορά. Οι φυλακές στις οποίες κρατείται δεν διαθέτουν τις καλύτερες συνθήκες για επισκέψεις από παιδιά. Μάλιστα, ο Τζιόρτζιο, φαίνεται να έχει αδυνατίσει και να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της κ. Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του στο mega, επανέλαβε ότι η ευρωβουλευτής δέχεται πιέσεις για να παραδεχθεί πράγματα που δεν έχει κάνει. Η ίδια επιμένει, πάντως, για την αθωότητα της.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpy2dvgx0kwx)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpy1uj89foxl)

Τη Τρίτη, αναμένεται η νέα κατάθεση του Αντόνιο Παντσέρι. Μάλιστα, τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, επισημαίνουν ότι οι δικές του μαρτυρίες «καίνε» την Εύα Καϊλή. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, ώστε να καταφέρει να μείωση την όποια ποινή ενδεχομένως προβλέπει ο νόμος να του επιβληθεί.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpy2e7271g4h)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: