Και όμως το σeξ μπορεί να σου δώσει λύση…. σε πολλά προβλήματα σου!

Σίγουρα το σeξ δεν μπορεί να δώσει λύση σε όλα σου τα προβλήματα. Στο έχουν πει, το έχεις εμπεδώσει, πάμε παρακάτω. Ή μήπως όχι; Μήπως τελικά το σeξ μπορεί να λύσει μικρά καθημερινά ή πιο σπάνια προβλήματά μας; Ιδού οι 10 καταστάσεις στις οποίες ολίγον ή περισσότερο σeξ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

1. Δεν μπορείς να κοιμηθείς; Κάνε σeξ
Τι το θες το τίλιο όταν μπορείς με λίγο σeξάκι να ξεπεράσεις την αυπνία;

 

2. Θες να ξεπεράσεις έναν καβγά; Κάνε σeξ

Δεν είμαστε μόνο εμείς. Πόσοι και πόσοι δεν δοκίμασαν το σeξ της επανασύνδεσης για να διορθώσουν έναν καβγά. Άσε που εκεί με μερικές ξυλίτσες μπορείς να τον τιμωρήσεις για όσα σου είπε.
3. Έχεις στρες; Κάνε σeξ:

Αυτή η σημαντική παρουσίαση στο γραφείο σε κάνει να λυγίζεις από άγχος; Κάνε σeξ, γέμισε το σώμα σου ενδορφίνες χαράς και απόλαυσης και πες bye bye στο άγχος της παρουσίασης.
4. Δεν πρόλαβες να πας γυμναστήριο σήμερα; Κάνε σeξ

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως στο σeξ καίμε θερμίδες. Όσο μάλιστα πιο ενεργή είσαι, τόσο περισσότερο καις.

5. Θα χάσεις το ταίρι σου για κάποιες μέρες σε ταξίδι εκτός πόλης;

Κάντε σeξ, τόσο για να τον χορτάσεις προτού φύγει όσο και για να του θυμίσεις τι θα χάσει τις μέρες αυτές.

6. Βαριέσαι; Κάνε σeξ:

Η βαρεμάρα μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα σωρό λανθασμένες αποφάσεις, όπως το να ψωνίσεις online πράγματα που δεν χρειάζεσαι, άσε που μπορεί να φορτωθείς και με κάποια διαδικτυακή κλοπή. Αντί να κάνεις μη ασφαλή συναλλαγές, κάνε σeξ, ασφαλές, το οποίο σίγουρα θα σου φέρει άμεση απόλαυση, όχι όπως το Online shopping  στο οποίο θα πρέπει να περιμένεις να έρθουν τα καλούδια πολλές ημέρες.
7. Αγόρασες νέα εσώρουχα; Κάνε σeξ

Πώς αλλιώς θα πείσεις τον εαυτό σου πως η αγορά που έκανες ήταν απόλυτα αναγκαία; Άσε που αν λάβεις και το μπράβο του συντρόφου, θα έχεις επιβεβαιωθεί πλήρως.
8.  Σε κούρεψαν χάλια; Κάνε σeξ!

Και έκλαψες και προσπάθησες να ξεχάσεις το κούρεμα ή την βαφή που δεν πέτυχε αλλά ακόμα χάλια είσαι. Για να ανέβει η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου, κάνε σeξ γιατί ειλικρινά τα μαλλιά σου δεν είναι αυτά που θα του φτιάξουν την όρεξη για έρωτα.
9. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι μούφα; Κάνε σeξ

Τα έπιπλα είναι παλιά, ο καιρός έξω χάλια, το πρωινό απαράδεκτο και το κρεβάτι τρίζει. Ε, εκμεταλλευθείτε το κακό δωμάτιο του ξενοδοχείου για να κάνετε ωραίο σeξάκι, αν χρειαστεί και κάτω από το κρεββάτι που τρίζει. Τουλάχιστον θα έχετε να λέτε: θυμάσαι τότε που πήγαμε σε εκείνο το άθλιο ξενοδοχείο και το κάναμε ως το πρωί σαν τα κουνελάκια;
10. Έχει αργήσει το ντελίβερι; Κάνε σeξ!

Μία ώρα πέρασε, το στομάχι σου έχει φτάσει στην πλάτη και ο ντελιβεράς ακόμα να φανεί. Κάντε σeξ. Κι αν φτάσει ο ντελιβεράς ας περιμένει κι αυτός πέντε λεπτά μέχρι να ολοκληρώσετε! Άσε που η όρεξη θα σας έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο!

πηγή : womenonly.gr

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: