Και άλλη νεκρή! Η κατάρα των πopνoσταρ

Αρχίζει να μοιάζει με… κατάρα, η οποία χτυπά τις πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας του π ορνό, αφού μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών άλλη μια σταρ πορνογραφικών ταινιών βρέθηκε νεκρή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα τέσσερα.

 

Μετά το θάνατο στις 13 Δεκεμβρίου από υπερβολική δόση ναρκωτικών, την αυτοκτονία της August Ames στις 5 Δεκεμβρίου και το θάνατο της Shyla Stylez στις 9 Νοεμβρίου, άλλη μια σταρ της π ορνογραφίας, η 20χρονη Olivia Nova βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λας Βέγκας.

Τα αίτια του θανάτου της νεαρής πopνoσταρ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ το πρακτορείο που την εκπροσωπούσε, το LA Direct Models εξέφρασε τη θλίψη και το σοκ του από το θάνατο της Nova, την οποία εκπροσωπούσε για μόλις λίγους μήνες.

Η Olivia Nova είχε ξεκινήσει την καριέρα της στη βιομηχανία του «ενήλικου θεάματος» μόλις την περασμένη χρονιά, ενώ εργαζόταν ως μοντέλο από 12 χρονών. Οικείοι της, πάντως, εκτιμούν ότι η νεαρή γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη.

Ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει ένα tweet στο προσωπικό της λογαριασμό που αποκάλυπτε ότι πέρασε τα Χριστούγεννα μόνη της, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, πριν από ένα χρόνο είχε αυτοκτονήσει ο σύντροφος της

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: